İZLEYENLER TUZAK’A DÜŞTÜ

İZLEYENLER TUZAK’A DÜŞTÜ
1960 yılında Robert Thomas tarafından yazılan, Motto Sanat’ın sahnelediği polisiye komedi “Tuzak”adlı tiyatro, Beylikdüzü halkıyla buluştu. Beylikdüzü Kültür Merkezi’nde performans sergileyen oyuncular izleyenlerden büyük beğeni topladı.
Polisiye komedisinin tarihteki en iyi örneklerinden Tuzak, Beylikdüzü Kültür Merkezi’nde sahnelendi. Olay örgüsüyle, hızlı değişimlerle seyirciyi içine sürükleyen oyun, gizemli ve sürpriz finaliyle de dikkat çekti. Usta oyuncuların yetenekleri ve performansları izleyenleri kendine hayran bıraktı.

Final Herkesi Şaşırttı

Bir dağ kasabasına balayına gitmiş yeni evli Mösyö Corban’ın, polise karısının kaybolduğunu bildirmesiyle başlayan olaylar hızlı bir şekilde birbirini takip etti. Uzun bir araştırmayla çalışan polislere yalan söyleyen Corban ve türlü kaçış yöntemleri işleri daha karmaşık hale getirdi. Gizem ve gülmece dolu birbirini izleyen tuhaf olayların yaşandığı hikayede seyirci kimi zaman kendini tuzağa düşmüş hissetti. Sonunun nasıl geleceği merak edilen oyunun finalinde yaşanan şaşırtıcı gelişmeler, salonda bulunan izleyicilerden büyük alkış aldı.

Büyük beğeni ve yoğun katılımla izlenen oyunun sonunda çiçek takdimi için sahneye çıkan Beylikdüzü Belediye Meclis Üyesi Deniz Çakıroğlu, “Oyunu baştan sonra hayretle ve merakla izledik. Çok keyifli bir geceydi. Performanslarınızdan ötürü hepinize teşekkürler” dedi.

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.