Karadenizliler sergide buluştu

Karadenizliler sergide buluştu
Trabzon’lu sanatçıların eserlerinden oluşan “Yolu Trabzon’dan Geçen Sanatçılar” adlı serginin açılışına katılan CHP Beylikdüzü İlçe Başkanı Ekrem İmamoğlu, eserleri ilgiyle gözlemlediğini belirterek tüm sanatseverleri sergiyi gezmeye davet etti.

Trabzon Araştırmaları Merkezi Vakfı (TAMEV) tarafından düzenlenen “Yolu Trabzon’dan Geçen Sanatçılar” adlı sergi, Beşiktaş Çağdaş Sanat Galerisi’nde açıldı. Beşiktaş Belediyesi'nin katkılarıyla düzenlenen sergi aracılığıyla Karadeniz sevdalılarını kucaklamanın yanı sıra Trabzon'un sanatsal zenginliğini izleyicilerle buluşturmanın hedeflendiği sergiye, CHP Trabzon Milletvekili Volkan Canalioğlu ve CHP Beylikdüzü İlçe Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun yanısıra Volkan Konak, Kadir İnanır gibi birçok ünlü sanatçı katıldı.
Zeki Kocamemi, Mahmut Cuda, Bedri Rahmi Eyüboğlu, Orhan Peker, Mustafa Sekban, Süleyman Saim Tekcan ve Burhan Uygur gibi Trabzon'u yaşatan usta isimlerle birlikte çağdaş Türk resmine katkısı olan Trabzonlu sanatçıların bir arada sunulduğu sergiye, Trabzonlu heykel, seramik, baskı ve fotoğraf sanatçıları da eşlik etti.
Sergide, Cumhuriyet döneminin başlangıcından günümüze eserlerin yer aldığını belirten CHP Beylikdüzü İlçe Başkanı Ekrem İmamoğlu, TAMEV Başkanı Necmettin Karaduman ve yönetimine teşekkür etti. Sergi, pazartesi günleri hariç, 13-28 Şubat 2013 tarihleri arasında sanatseverleriyle buluşmaya devam edecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.