Kitap okuyana ödül

Kitap okuyana ödül
Küçükçekmece Belediyesi Bilgi Evleri, Kütüphane Haftası nedeniyle “Şanslı Okuyucu” adı altında bir kitap okuma etkinliği gerçekleştirdi. Çocuk, anne, baba, öğretmen demeden herkese kitap okuma alışkanlığı kazandırmak amacıyla düzenlenen etkinlikte Bilgi E
Hafta boyunca İstanbul’daki önemli kütüphanelere geziler düzenleyen Bilgi Evleri’nin bir başka etkinliği olan “Şanslı Okuyucu” programında çocuklar ve aileleri bir arada kitap okumanın zevkini yaşadı. Kimisi bilgisayar başında, kimisi sınıfta, kimisi koridorda, kimisi çocuğunu beklerken ‘Şanslı Okuyucu’ etkinliğine katılarak kitap okudu. Küçükçekmece’de bulunan 6 Bilgi Evi’nde gerçekleştirilen etkinliğe toplamda 850 öğrenci ve veli katıldı. Etkinlikte kitapların arasına daha önceden konulan Bilgi Evi logolarını bulan şanslı kişiler ödüllendirildi. Velilerden ve öğrencilerden oldukça olumlu tepkiler alan etkinliğin, ilerleyen zamanlarda gerçekleştirilmeye devam edileceği açıklandı.
İYİLİĞİN SESİ
Küçükçekmece Belediyesi Bilgi Evlerinin Kütüphane Haftası nedeniyle gerçekleştireceği bir başka etkinlik ise “İyiliğin Sesi” projesi olacak. Bu proje kapsamında Bilgi Evi üyeleri 6 Nokta Körler Derneği için kitaplar seslendirecek. Rıfat Ilgaz Halk Kütüphanesi’nde ilk olarak Cahit Zarifoğlu’nun ‘Kuşların Dili’ isimli hikaye kitabının seslendirilmesiyle başladı. Proje kapsamında 12 üye toplam 12 kitap seslendirecek.
 
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.