KÖPEK IRKLARI 4. KEZ SİLİVRİ’DE YARIŞTI

KÖPEK IRKLARI 4. KEZ SİLİVRİ’DE YARIŞTI
Uluslararası Köpek Irk Standartları yarışması, Silivri Belediyesi ile Türkiye Köpek Irkları ve Bilimleri Federasyonu işbirliğiyle Silivri’de 4. Kez gerçekleştirildi. Yarışmaya Türkiye’den tescilli üç köpek ırkı da katıldı.

   Silivri Belediyesi’nin, Türkiye Köpek Irkları ve Bilimleri Federasyonu (KIF) işbirliği ile gerçekleştirdiği Uluslararası Köpek Irk Standartları yarışmasında 13 ülkeden 510 köpek katıldı. Silivri Kavaklı Stadı’nda gerçekleştirilen ve üç gün süren yarışmalara Almanya, Fransa, Rusya, Ukrayna, Macaristan, Polonya, İspanya, Slovakya, Yunanistan, Hırvatistan, Avusturya, Romanya ve Türkiye’den yerli ve yabancı birçok misafir yoğun katılım gösterdi.

TÜRKİYE’DEN TESCİLLİ ÜÇ IRK KATILDI
Silivri Belediyesi’nin ev sahipliğini yaptığı Uluslararası Köpek Irk Standartları Yarışmasında geçtiğimiz yıl bir ilk yaşanmış ve Türk Çoban Köpeği Kangal ilk kez uluslararası bir yarışmaya katılarak ülkemizi temsil etmişti. Bu yıl Türk Çoban Köpeği Kangal’ın yanı sıra Anadolu Sultan Tazısı ve Çorlu Kopoyu’nun da yer aldığı yarışmalarda Türkiye’den tescilli üç köpek ırkı farklı dallarda ödül almaya hak kazandı.

IŞIKLAR BAŞARILAR DİLEDİ
Farklı kategorilerde yarışan köpeklerin sahiplerine başarılar dileyen Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, KIF Yönetim Kurulu Başkanı Ümit Özkanal ve KIF As Başkanı Ozan Belkıs ile görüşmeler gerçekleştirerek yarışma detayları ile ilgili bilgiler aldı. Silivrililerin yoğun katılım gösterdiği yarışma renkli görüntülere sahne oldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.