KÜÇÜKÇEKMECE MÜZİK AKADEMİSİ İLK KONSERİNİ VERDİ

KÜÇÜKÇEKMECE MÜZİK AKADEMİSİ İLK KONSERİNİ VERDİ
Geleceğin müzisyenlerini yetiştirmeyi amaçlayan ‘Küçükçekmece Müzik Akademisi’ ilk konseriyle izleyici karşısına çıktı.

Bu kapsamda Küçükçekmece Belediyesi Halkalı Kültür ve Sanat Merkezi’nde düzenlenen ‘Yaşamak Güzel Şey’ başlıklı konser renkli görüntülere sahne oldu. Konserde akademi öğrencileri ebeveynlerinin karşısında ter dökerken, Küçükçekmeceli sanatseverler de unutamayacakları bir müzik akşamı yaşadı.

 ‘EN BÜYÜK SINAV BU AKŞAM’

 Akademinin Genel Sanat Yönetmeni Cihat Aşkın yaptığı konuşmada, Küçükçekmece Belediye Başkanı Aziz Yeniay’a katkılarından ve desteğinden dolayı teşekkür ederek, “Bizim eğitim sistemimizde sınav yok. Öğrencilerimiz en büyük sınavlarını bu akşam burada sizin karşınızda verecekler.”dedi.

 HÜNERLERİNİ SERGİLEDİLER

 Konserde, akademi öğrencileri gitar, piyano, bağlama gibi branşlarda hünerlerini sergilerken, Koro ve Pop Gitar Orkestrası da ‘Üsküdar’a Gider İken’, ‘Mavilim’, Osman Ağa’ gibi şarkılar seslendirdi. 8-14 ve 15-20 yaş grubu öğrenci korolarının sahne aldığı konserde, Küçükçekmeceli vatandaşlar eğlenceli bir müzik akşamı yaşadı. Ayrıca gecede, ünlü perküsyon sanatçısı ve eğitmeni Engin Gürkey ile öğrencilerinin sergilediği performans büyük alkış aldı.

 Küçükçekmece Müzik Akademisi, Mart ayında ‘İlkbahar Sevinci’ temalı bir konser daha verecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.