KÜÇÜKÇEKMECE'DE karı koca müzik ziyafeti

KÜÇÜKÇEKMECE'DE karı koca müzik ziyafeti
TRT İstanbul Radyosu Türk Halk Müziği sanatçısı Oktay Ertuğrul, Küçükçekmece Belediyesi Sefaköy Kültür ve Sanat Merkezi’nde verdiği konserde, söylediği türkülerle kulakların pasını sildi.
Türk Sanat Müziği’nin sevilen sesi Umut Akyürek’in eşi sanatçı Oktay Ertuğrul;  halk müziğinin en güzel türkülerini Küçükçekmeceliler için söyledi. Konserde Umut Akyürek, eşini yalnız bırakmazken, ikili konserin ilerleyen dakikalarında aynı sahneyi paylaştı.

HEM OYNATTI, HEM DUYGULANDIRDI

Repertuarında ‘Suna Gelin, Bülbülüm Altın Kafeste, Kahveyi Kavururlar, Garip Bir Kuştu Gönlüm, Dido, Tutam Yar Elinden’ gibi halk müziğinin sevilen türkülerine yer veren sanatçıya, seslendirdiği hareketli türkülerde katılımcılar alkışlarla eşlik etti.  Elazığlı sanatçı, pek çok yöreye özgü okuduğu türkülerle, kendisini dinlemeye gelenleri hem oynattı, hem de duygulandırdı.

Oktay Ertuğrul’u konserde, yakın dostları da yalnız bırakmadı. Eşi Umut Akyürek ile de bir kaç şarkıyı birlikte seslendiren sanatçı, okuduğu şarkıları eşi Umut Akyürek’e hediye ettiğini ifade etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.