Kursiyerler sergiye hazırlanıyor

Kursiyerler sergiye hazırlanıyor
Beylikdüzü Belediyesi’nin ücretsiz olarak düzenlediği Yaz Kültür Sanat Kursu’nun kursiyerleri sertifikalarını almaya ve hünerlerini sergilemeye hazırlanıyor.

Beylikdüzü Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından yaz dönemi kurslarında eğitim gören 7-16 yaş arası kursiyerlerin çalışmalarını sergileyecekleri dönem sonu gösterileri 26 Eylül Çarşamba günü saat 19.00’da Beylikdüzü Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek. Genç yetenekler gösterilerinin sonunda sertifikalarını Beylikdüzü Belediye Başkanı Sayın Yusuf Uzun’un elinden alacaklar.
Bağlama, halk oyunları, tiyatro, gitar branşlarında yeteneklerini sergileyecek olan kursiyerler Beylikdüzü’nün bir kültür ve sanat ilçesi olduğunu da kanıtlayacak.

Güz dönemi kültür sanat kursları başlıyor

Bu arada, Beylikdüzü Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nün ücretsiz kültür ve sanat eğitimi sağladığı Kültür Sanat Kursları’nın güz dönemi de başlıyor. Çocuklar ve yetişkinler için yaş gruplarına göre düzenlenen kurslarda keman, gitar, bağlama, halk oyunları, kemençe, drama-tiyatro ve diksiyon branşları yer alıyor. Her yaştan vatandaşın yaşamına yepyeni bir boyut kazandırmayı hedefleyen kurslarda alanında uzman ve deneyimli eğitmenler görev alıyor.

Kayıtlar 24 Eylül – 5 Ekim tarihleri arasında…

Beylikdüzü Kültür Merkezi ve Beylicium Erol Günaydın Sahnesi’nde gerçekleşecek kurslar için kayıtlar 24 Eylül ve 5 Ekim tarihleri arasında olacak. Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nden şahsen yapılacak başvurularda 1 fotoğraf, ikametgâh belgesi ve kimlik fotokopisi gerekli. Detaylı bilgi 872 28 00 numaralı telefon ile Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nden alınabilir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.