MEGA KONSER

MEGA KONSER
Türk pop müziğinin güçlü sesi sevilen sanatçı Mustafa Ceceli, Küçükçekmece Arenamega’da verdiği konserde hayranlarıyla buluştu.
Sahne şovu ve başarılı performansıyla hayranlarını coşturan Mustafa Ceceli, Küçükçekmece Belediyesi tarafından düzenlenen organizasyonda, sevenlerine unutulmaz bir konser akşamı yaşattı. Küçükçekmece Belediye Başkanı Aziz Yeniay’ın da izlediği konserde, Arenamega’da 8 bine yakın kişiyle seyirci rekoru kırıldı.

HAYRANLARINDAN SEVGİ SELİ



 ‘Sevgilim, Bekle, Dön, Limon Çiçekleri, Söz Veremem, Eksik, Dünyanın Bütün Sabahları’ gibi dillerden düşmeyen şarkılarını gecede Küçükçekmeceliler için seslendiren Ceceli’ye hayranları konserde hep bir ağızdan eşlik etti.

Müzik ziyafetinin yaşandığı gecede ,ünlü sanatçı, söylediği muhteşem şarkıların yanı sıra enstrümanları icradaki başarısıyla da hayranlarından tam not aldı. Repertuarında Sezen Aksu şarkılarına yer veren Ceceli, Ankara’nın Bağları ve Dım Dım Yar şarkılarını da seslendirerek, seyirciyi coşturdu.

‘YILDIZ YAĞMURU DEVAM EDECEK’



Geçtiğimiz günlerde Küçükçekmece Belediyesi Bilgi Evleri’nin düzenlediği ‘Hayatımıza Değer Katan 24 Altın İnsan’ yarışmasında 2013’ün en başarılı pop müzik sanatçısı ödülünü alan Mustafa Ceceli’ye konser sonunda Başkan Yeniay, teşekkür ederek çiçek verdi.

Başkan Yeniay , Küçükçekmecelilerin Ceceli’yi çok sevdiğini ifade ettiği konuşmasında, ‘ Bugün Arenamega’da seyirci rekoru kırılıyor. Bizler, burayı yapmaya başlamıştık, ne olacağını bilmedikleri için paraya pula yazık ediyorlar, dediler. Şimdi burada dev organizasyonlara ev sahipliği yapıyoruz.’diyerek, Arenamega’da yıl boyunca yıldızlar yağmurunun devam edeceğini dile getirdi.



Mustafa Ceceli’de dev gösteri merkezi Arenamega’yı çok beğendiğini ve Küçükçekmece’ye bu merkezi kazandıran Aziz Yeniay’ı Küçükçekmecelilerin unutmayacağını ifade ederek, hayranlarına teşekkür etti.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.