'Mucize' gişe rekoru kırdı

'Mucize' gişe rekoru kırdı
Mahsun Kırmızıgül’ün yeni filmi ‘Mucize’ ilk üç günlük izlenme rakamıyla gişede de mucizeyi buldu.
Mahsun Kırmızıgül’ün yeni filmi ‘Mucize’ ilk üç günde 642 bin 187 izleyiciyle, son 6 ayda vizyona giren diğer bütün Türk filmlerini geride bıraktı. Hasılatı ise 7 milyon 187 bin TL’yi buldu.
Vatan'da yer alan habeer göre Türkiye’nin 1960’lı yıllarına da ayna tutan filmde, Anadolu’nun uzak bir köyüne sürgün edilen öğretmenin (Talat Bulut) hikayesi izleyiciyi çekmeyi başardı. Tatil avantajını da arkasına alan film, 642 bin 187 TL izleyiciyi ve 7 milyon 187 bin 900 TL’lik hasılatı yakaladı.
Başrollerini Mahsun Kırmızıgül, Talat Bulut, Mert Turak, Meral Çetinkaya, Büşra Pekin‘in paylaştığı filmin senoryosu Mahsun Kırmızıgül’e, yapımcılığı Murat Tokat’a ait. Yokluk içerisinde bir okulu, okumayı eğitimi dört gözle bekleyen çocukları da konu edinen film vizyona girdikten sonra yakaladığı başarıyla gurur duyan Kırmızıgül, “Filmin sonunda bazı seyircilerin ayağa kalkıp finali alkışladığını öğrendim. Bu benim için ayrı bir gurur. Seyirciye teşekkür ediyorum” dedi. ‘Mucize’ son 6 ayda vizyona giren diğer Türk filmlerini de açık ara geçmiş oldu.
Mucize’ son 6 ayda vizyona giren Türk filmleri arasında açık ara birinci oldu. İşte diğer filmlerin ilk üç günlük rakamları... 

- Mucize: 642 bin 187
- Pek Yakında: 398 bin 864
- Çakallarla Dans: 380 bin 063
- Son Umut: 281 bin 461
- Unutursam Fısılda: 215 bin 427

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.