Onur Gecesi Evgin ile şenlendi

Onur Gecesi Evgin ile şenlendi
Uluslararası İstanbul Sanat Fuarı Onur Ödülleri, TUYAP’ta düzenlenen program ile sahiplerini buldu.

Gecenin onur konuğu olan Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, gecede ödül alan edebiyat dünyasının önemli isimlerini tek tek tebrik etti.
 
Bir ağızdan şarkılar söylendi
 
Bu yıl 32’incisi düzenlenen Uluslararası Kitap Fuarı Onur Gecesi’nde sanat ve edebiyat dünyasının önemli isimleri katıldı. Erol Evgin’in sahne aldığı Onur Gecesi’nde davetliler bir ağızdan şarkılar söyleyerek keyifli vakit geçirdiler. Mimar ve yazar olan, ayrıca katıldığı programlar ile oynadığı reklam filmleri sayesinde Türkiye’nin en sevilen simalarından biri haline gelen Aydın Borsan da Evgin’in şarkılarına eşlik eden isimlerin arasındaydı.
 
Akgün’den tebrik turu
 
Prof Dr. Taner Timur, Fuarın Onur Yazarı ödülüne layık görülürken, Mustafa Ata’ya Sanat Fuarı’nın Onur Sanatçısı ödülü verildi. Gecede sahne alan Sanatçı Erol Evgin’e İstanbul Sanat Fuarı Koleksiyoner Onur Ödülü sunulurken, Eleştirmen ve Sanat Tarihçisi Onur Ödülü Doç. Dr. Ahmet Kamil Gören’e ve Sanat Fuarı Sanatsever Kurum Ödülü Portakal Çiçeği Uluslararası Plastik Sanatlar Kolonisi’ne verildi. Ödül alan sanatçılarla tek tek sohbet eden Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, kendilerini tebrik etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.