Piyano günleri’ne muhteşem kapanış

Piyano günleri’ne muhteşem kapanış
Klasik müzik içerisinde önemli bir yeri olan piyano enstrümanını daha geniş kitlelere ulaştırmayı amaçlayan Küçükçekmece Belediyesi’nin düzenlediği, ‘Küçükçekmece Piyano Günleri’ kapsamında Küçükçekmece Oda Orkestrası eşliğinde sahne alan Cana Gürmen büyü
Halkalı Kültür ve Sanat Merkezi’nde düzenlenen Piyano Günleri kapanış konserine, Küçükçekmece Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin İpek başta olmak üzere birçok Küçükçekmeceli sanatsever katıldı.

Nefeslerini tutarak izlediler
Konserde Hakan Şensoy’un şefliğindeki Küçükçekmece Oda Orkestrası eşliğinde performans sergileyen Cana Gürmen, Küçükçekmeceli vatandaşlardan büyük alkış aldı. Konser boyunca nefeslerini tutarak Gürmen’i izleyen katılımcılar unutamayacakları bir akşam yaşadı. Dünya klasiklerinden, yerli bestecilere pek çok eserin icra edildiği konserde, minik piyanist Aras İkiz de performansıyla beğeni topladı.

Dünyaca ünlü isimler bir arada
Küçükçekmece Belediyesi Kültür Merkezlerinde 4 gün süren etkinlik boyunca ulusal ve uluslararası arenada ismini duyurmuş önemli birçok sanatçı bir araya geldi. Piyano Günleri kapsamında, Avusturya Caz Grubu, Laura Nocchiero ve Frank Wasser Küçükçekmeceli sanatseverlerle buluştu.

Herkese teşekkür etti
Programın sonunda Hakan Şensoy’a, Cana Gürmen’e ve minik piyanist Aras İkiz’e çiçek veren Küçükçekmece Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin İpek, katılımcılara teşekkür etti. 

Cana Gürmen kimdir?
İlk oda müziği konserini 10 yaşındayken keman çalan kardeşi ile birlikte verdi. Ankara Devlet Konsevatuarı Yüksek Piyano Bölümünü birincilikle bitirdi. 1999 yılında profesörlük unvanını aldı. Türkiye’nin çeşitli şehirlerinde, yurt dışında birçok ülkede ve uluslar arası festivallerde verdiği konserlerde büyük başarı sağladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.