RANA RASCHID, BİLGİ EVİ ÖĞRENCİLERİYLE BİRARADA

RANA RASCHID, BİLGİ EVİ ÖĞRENCİLERİYLE BİRARADA
Küçükçekmece Belediyesi’nin düzenlediği Çocuk Okur Yazar Buluşması kapsamında , yazar Rana Raschid, Bilgi Evi öğrencileriyle bir araya geldi.
Küçükçekmece Belediyesi Sefaköy Kültür ve Sanat Merkezi’nde Görkem Yeltan’ın sunumuyla gerçekleşen söyleşiye katılan Rana Raschid, ilk kitabı Vınnn’ ı Küçükçekmeceli öğrencilere anlattı.
‘ASIL DERDİM HİKAYEMİ ANLATMAK’
Yazar olma hikayesini, “Çocukluğumdan beri okuyorum. 7-8 yıldır da yazıyorum. Ben bu işe başlarken yazar olayım diye başlamadım; sadece aklımdaki hikayeyi çocuklara anlatmak istedim.”diyerek minik yazar adaylarıyla paylaşan Rana Raschid, 10 yıldır İngilizce öğretmenliği yaptığını ve çocukları çok sevdiğini söyledi.
KİTABIN ADI NEDEN VINNN?
Raschid, “Bu benim ilk kitabım. Kitabın adı, hikâyedeki tekerleklerin markasının Vınnn olmasından geliyor. Kitaptaki başkahraman da benim çocukluğumda olduğu gibi büyümek istiyor. Ancak insan büyüyünce çocukluğun kıymetini anlıyor.”diye konuştu.
Söyleşi sonunda Rana Raschid, Küçükçekmece Belediyesi tarafından Bilgi Evi öğrencilerine hediye edilen kitaplarını imzaladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.