Renginar M. Sali İlk kişisel serginsi açtı

Renginar M. Sali İlk kişisel serginsi açtı
Gazetci- Ressam Renginar M. Sali ilk kişisel resim sergisini Silivri Belediyesi Fuaya ve Sergi Salonunda gerçekleştirdi. Silivri Kahve Diyarı’nın sponsorluğunda gerçekleştirilen serginin açılış kurdelesini, Silivri Protokolü kesti.

Silivri Belediyesi Resim ve Fuaye salonunda ilk kişisel ve karma resim sergisini gerçekleştiren Renginar M. Sali’yi sanatseverler yalnız bırakmadı. Sergi açılışına Silivri Kaymakamı Salih Keser, Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Silivri İlçe Milli Eğitim Müdürü İkram Kayapınar, İlçe Tarım Müdürü Hasan Güven, AK Parti Silivri İlçe Başkanı Dilek Demiral, CHP Silivri İlçe Başkanı Mümin Tuğlu, MHP Silivri İlçe Başkanı Şenol Türkyılmaz, Silivri Ziraat Odası Başkanı Metin Gürsu, AK Parti ve CHP Belediye Meclis Üyeleri, Siyasi Partilerin Belediye Başkan adayları, Meclis Üyesi adayları ve çok sayıda eğitimci ile birlikte dostları katıldı.

Sali katkı sunan herkese teşekkür etti

Katılımın ve ilginin yoğun olduğu sergide konuşma yapan Gazeteci – Resam Renginar M. Sali, İlk kişisel sergimi açmanın mutltuğunu yaşıyorum diyerek, ilk sergisini kısa süre önce hayata veda eden Hürhaber Gazetesi Kurucusu İlhan Uygun’nun anısına armağan ettiğini söyledi. Henüz acımızın da taze olmasına rağmen, onun anısına bu sergiyi mutlaka düzenlemek istedim diyen Sali; “Arkadaşlarımla güzel bir ekip oluşturduk. Günlerce sizlere nasıl daha şık bir ortam oluştururuz diye kafa yorduk. Çok kısa sürede de yoğun bir şekilde çalışarak tablolarımı çoğaltmaya çalıştım. İlginiz ve alakanızla ekip olarak mest olduk. Sizlere hoşluk ve mutluluk verebildiysek ne mutlu bizlere. Katılan katılamayan herkese destekleri için çok teşekkür ediyorum. Başta ilçe protokol üyelerimiz, siyasiler, dernek ve oda temsilcileri, eğitimcilere çok teşekkür ediyorum. Ve öğrencisi olmaktan gurur duyduğum Ressam Niyazi Bulut’a, sergimizin düzenlenmesinde katkıda bulunan Kahve Diyarı İşletmecisi Eray Ersöz ve ekibine, Ali Solmaz’a, Volkan Yaran’a, Ahsen Altınkoç’a ve Bonzai Çiçekçilik çalışanlarına ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

Haber/ Fatma Sarıbıyık

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.