Renkler Beylikdüzü'nde buluştu

Renkler Beylikdüzü'nde buluştu
Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Beylikdüzü Kültür Merkezi’nde “Renklerin Buluşması” adlı serginin açılışını yaparak, “Fırçalarınız her zaman güzel dokunuşlara sebep olsun” dedi.

Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Beylikdüzü Kültür Merkezi’nde vatandaşların beğenisine sunulan “Renklerin Buluşması” adlı karma resim sergisinin açılışını yaptı. Çoğunluğu ev hanımlarından oluşan kursiyerleri tebrik eden İmamoğlu, yağlı boya tabloları keyifle seyretti.

 “Benim Hayalim Beylikdüzü’nü Birlikte Tasarlamak”

 Resim Hocası Özlem Zeynep Genç’in sergide yer alan eserlerin bir-iki yıllık tecrübe ile yapıldığını, daha çok yol kat edeceklerini belirtmesi üzerine Belediye Başkanı İmamoğlu, “Sanatçılarımıza ve sanata bolca yer vereceğiz. Biz kültür merkezimizin gerçekten de kültür merkezi olmasını istiyoruz. Biliyorum ki çok donanımlı bir kültür merkezi dönüşümü yaşayacağız. Buraya daha da büyük sergileri taşıyabileceğiz” diye konuştu.

 Hayalinin Beylikdüzü’nü, ilçede yaşayan vatandaşların beklentileri doğrultusunda tasarlamak olduğunu vurgulayan Ekrem İmamoğlu, “Ne mutlu ki sizlerle Beylikdüzü’nde yaşayan bir belediye başkanıyım” dedi ve kursiyerleri gösterdikleri emek ve başarı için kutladı.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.