Şaşırtacak, ezberinizi bozacak bir kitap; Gizli Miras

Şaşırtacak, ezberinizi bozacak bir kitap; Gizli Miras
Hiç size birilerinden miras kaldı mı? Eğer kaldıysa bu miras neydi? Para, arazi? Peki size kalan miras, bir kütüphane dolusu kitap olsaydı ne yapardınız? Ve bu mirasın içinde saklı gizemi çözmeye çalışsaydınız… Bütün bu soruların cevabını Gazeteci-Yazar A


Gazeteci-Yazar Ahmet Karayün'ün ilk romanı Gizli Miras kitapçılarda yerini alırken, sürpriz sonuyla okuyucuları şaşırtmayı başaran bir roman olarak dikkat çekti. Gizli miras şaşırtan sonu ile ezberleri bozacak ve akıllardan çıkmayacak bir kitap. Kitap içinde bir çok unsuru taşıyor… Kişisel Gelişim kitaplarına meraklıysanız, roman okumayı seviyorsanız, şiire ilginiz varsa Gizli Miras’ta hepsini bulacaksınız. Mesnevi’den alıntılar, kişisel gelişime yönelik öğretiler kitabın içine ustalıkla serpiştirilmiş. Kitabın teması intikam odaklı olsa da, aşk, aile ilişkileri, sorumluluk, sadakat, macera gibi bir çok olgu ustalıkla harmanlanmış.

 

Hiçbir son sizi böyle şaşırtmadı!

Kitabın sürpriz sonuyla ilgili düşüncelerini dile getiren Karayün, “Son her türlü edebi eserde okuyucunun en çok dikkat ettiği bölümdür aslında. Bazen bir film seyredersiniz, film çok hoşunuza gider ama sonu farklı olmalıydı deyip, yeni bir son kurgularsınız. Her insanda ister istemez okuduğu kitapta veya izlediği film de sonlara müdahale etme isteği vardır aslında. Herkes kendi sonunu yazar yada oynar. Gizli Miras'ta okuyucunun kafasında yarattığı sona darbe vuran ama beklentilerini karşılayan bir final gerçekleştirdik" dedi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.