” Sevgimiz ilaç olsun” konseri!

” Sevgimiz ilaç olsun” konseri!
BÜYÜKÇEKMECE İSHAKOĞLU MÜSIKİ DERNEĞİ Büyükçekmece Hayvan Bakım, Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi Yararına konser düzenliyor.

Bu yıl 2.’si düzenlenecek olan ” Sevgimiz ilaç olsun” konseri, 02 Haziran Cumartesi günü, saat 20:30’da Büyükçekmece Atatürk Kültür Merkezinde gerçekleştirecek.

Yahya Bacak sunumu ile gerçekleşecek konseri  Ecz.Kadir İshokoğlu yönetecek. Konserde sazları; kanun; Halil Karaduman, kemençe; Selim Güler , violonsel; Emrullah Şengüler, ney; Volkan Yılmaz, ud; Yurdal Tokcan, Emin Uludağ,  ve A.Saim Üstekin olarak görev alacaklar.

Seslendirmeler  ise şu isimlerden oluşacak:

Ali Civciv,Ahmet Y.Alakuş,Birol Özen,Cevdet Öztürk,Daime Iser,Hamdi Çebi,Gülay Kuleli,Gülay Aydoğdu,Gülfer Car,Gülten Aydın,Leyla Bele,Lütfiye Sabuncuoğlu,Mehmet Özateş,Melahat Çaça,Mine Çakıroğlu,Mustafa Kıvılcım,Nazan Batu,Nevin Atmacaoğlu,Nilgün Uysal,Naci Koyuncu,Necla Çetin,Nesrin Oğuz,Nihat Güden,İlyas Öztekin,İsmail Uncuoğlu,İncilay Arslan,Oya Sakar,Sabri Tuna,Samime Türkdoğan,Selda Şentürk,Serap Bacak,Sevil Yılmaz,Tuğba Aksezmener,Yahya Bacak

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.