Sihirli Fasülye çocuklara macera dolu anlar yaşattı

Sihirli Fasülye çocuklara macera dolu anlar yaşattı
Çocuk tiyatroları Beylikdüzü’nde büyük bir ilgi toplamaya devam ediyor. Her hafta minikleri farklı bir oyun ile buluşturan Beylikdüzü Belediyesi Kültür Merkezi’nde bu defa “Sihirli Fasülye” adlı çocuk tiyatrosu vardı.

Sihirli Fasülye adındaki oyun Beylikdüzü Belediyesi Kültür Merkezi’nde sahne aldı. Çocuklar tarafından beğeni ile izlenilen oyunda; annesi ve kız kardeşi ile birlikte yaşayan Jack sorumluluklarını yerine getirmediği için sürekli ikaz edilir. Bir gün annesi Jack'e önemli bir görev verir ve büyüyen ineklerini pazara götürüp ona yeni bir sahip bulmasını ister. Pazara giderken Jack ve ineğinin başına türlü türlü maceralar gelir. En sonunda karşısına tuhaf ve komik biri çıkar ve ineğini ona satar. Tuhaf adam ona karşılığında fasulye verir. Bu fasulyeler sihirli fasulyelerdir. Sihirli fasulyeler gökyüzüne kadar büyür ve Jack gökyüzüne tırmanır. Onu macera dolu, eğlenceli bir hayat bekler.
Tiyatro Mie'nin yeni sezon müzikal çocuk oyunu “Sihirli Fasulyeler” dekoru, kostümleri ve herkesi büyüleyecek ışık oyunları ile minikleri kendilerine hayran bıraktı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.