Şiirin Sultanları

Şiirin Sultanları
“Şiirin Sultanları” konulu söyleşiye Başakşehirlilerin yoğun ilgisi vardıBaşakşehir Belediyesi Kültür Müdürlüğü’nün düzenlediği programa katılan Prof. Dr. İskender Pala, “Şiirin Sultanları” konulu söyleşisiyle Başakşehir’deydi.

“Şiirin Sultanları” konulu söyleşiye Başakşehirlilerin yoğun ilgisi vardıBaşakşehir Belediyesi Kültür Müdürlüğü’nün düzenlediği programa katılan  Prof. Dr. İskender Pala, “Şiirin Sultanları” konulu söyleşisiyle Başakşehir’deydi.
Osmanlı ve Divan  Edebiyatı’na vakıf olması ile bilinen ünlü yazar, gazeteci ve akademisyen Prof. Dr. İskender Pala, Osmanlı padişahlarının sanata, şiire ve şairlere olan ilgisini, onların şiirlerinden örnekler vererek anlattığı söyleşisiyle, Başakşehir Kültür Merkezi’nde sevenleriyle buluştu. Başakşehirli dinleyicilerin hınca hınç doldurduğu salonda, gençlerin Pala’ya gösterdiği ilgi son derece yoğundu. Program sonunda Başkan Yardımcısı Haluk Dikbaş, İskender Pala’ya Başakşehirliler ve Belediye Başkanı Mevlüt Uysal adına teşekkür ederek çiçek takdim etti.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.