Simsiyah Türk Halk Müziği Konseri

Simsiyah Türk Halk Müziği Konseri
Büyükçekmece Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu, son zamanlarda yaşanan vahim cinayetlere dikkat çekmek amacıyla konsere siyah kostümlerle çıktı.
50 kişilik korodan anlamlı mesaj

Büyükçekmece Belediyesi Halk Müziği Korosu, Büyükçekmece Atatürk Kültür Merkezi Bedia Muavvit Salonu'nda verdiği Türk Halk Müziği konseri izleyicileri mest etti. 50 kişilik Türk Halk Müziği Korosu'nun seslendirdiği şarkıları büyük bir beğeni ile dinlendi, koro şefliğini Halk Müziği'nin çınarlarından Neriman Altındağ’ın öğrencilerinden olan Neslihan Çınar yaptı. Konser de koro üyeleri birbirinden güzel parçaları icra ederken izleyicilerde şarkılara eşlik ettiler.

 

Sanat duyarlılığı

Sanatseverlere unutulmayacak bir Konser daha yaşattınız diyen Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün ’’Neslinay Çınar ve öğrencilerine teşekkür ediyorum. Her yöremizden ezgileri seslendiren koro kalitesini bir kez gösterdi. Büyükçekmece’nin sanatla anılmasını sürdürüyorsunuz. Konsere Simsiyah kostümlerinizle çıkarak son zamanlarda ülkemizde artık gösteren şiddet olaylarını ve kadın cinayetlerine dikkat çektiniz. Bu da sizin sanatçı duyarlılığınızın bir başka yönü. Diliyorum ki artık bu ülkede çocuklarımız, kadınlarımız, gencecik yavrularımız hiç uğruna canlarını kaybetmesin" diye konuştu.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.