Süper star Ajda Pekkan Avcılar’da şov yaptı

Süper star Ajda Pekkan Avcılar’da şov yaptı
Türkiye’nin Parlayan Yıldızı Avcılarda süper star Ajda Pekkan rüzgarı esti. 13. Geleneksel Sünnet Şöleninde sahne alan Ajda süper performansıyla yine büyüledi. Yılların eskitemediği süper star Ajda Pekkan Avcılarda sünnet şöleninde Avcılar’lı hayranların

DEĞİRMENCİ OĞLUNU DE SÜNNET ETTİRDİ

Geleneksel olarak yapılan 13. sünnet şöleninde bu kez Değirmenci kendi oğlunu da halkın çocuklarıyla birlikte sünnet ettirdi. Mustafa Yiğit de sünnet çocuklarıyla birlikte Ajda’nın konserini takip etti. Sünnet çocukları boğaz turu yaptıktan sonra konser alanına getirildi.

AJDA SOV YAPTI

Ajda Pekkan dün gece Avcılar yine şov yaptı. Kuruçeşme Arena’dan sonra Avcılarda sahne alan Ajda yazın kavurucu sıcağında Avcılar sahilinde konser vererek rahat bir nefes aldı. Denizin serinliğini arkasına alan Ajda müthiş bir performans sergiledi. Hayranları ise Ajda’nın şarkılarıyla coştu.

AJDA ATATÜRK HEYKELİ

Değirmenci sahnede Ajda'ya çiçekler ve Avcıların havuzunu simgeleyen hediye ve Atatürk Heykeli hediye etti. Değirmenci, "Bu gün burada çocuklarımızı sünnet ettirdik. Benim çocuğumda halkımın çocuklarıyla birlikte sünnet oldu. Bizim sloganım Avcılar evim Avcılarlı ailem. İşte tüm çocuklar kardeşçe burada. Hiçbirinin birbirinden farkı yok. Halkın tercihi ile size davet ettik. Ne iyi ettiniz de geldiniz" dedi. Ajda Pekkan ise “Bazen uçaktan Avcıların üstünden geçiyorum. Sizler beni yukarıda göremiyorsunuz. Ama ben sizi yukarıdan görüyorum. Burası çok güzel. Hatta buraya yerleşmeyi düşünüyorum” dedi.  Ajda bu sözleri büyük alkış aldı. Ajda Pekkan ayrıca Değirmencinin çalışmalarınızı yakından takip ettiğini belirterek, “İnsanlar için güzel şeyler yapıyorsunuz. Hayvanlara da ilgi gösteriyor musunuz” diye sordu. Değirmenci ise “Evet” yanıtını verince büyük alkış aldı.  Konseri izleyen vatandaşlar ise Ajda'nın performansına hayran kalıp şarkılarına eşlik etti. Konseri eski sinema sanatçısı Deniz Akbulut’ta izledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.