Tiyatroyla Çocuklara Müzik Dersi

Tiyatroyla Çocuklara Müzik Dersi
Bihter Prodüksiyon’un ‘Bu Ne Biçim Müzikal’ adlı çocuk oyunu Küçükçekmece Belediyesi Halkalı Kültür ve Sanat Merkezi’nde sahnelendi. Aileleriyle birlikte oyunu seyretmeye gelen yüzlerce Küçükçekmeceli çocuk müziği ve notaları keşfetti.

Çocuklara müzik ve nota bilgisini vermeyi amaçlayan ‘Bu Ne Biçim Müzikal’ adlı çocuk oyunu Küçükçekmeceli minik tiyatroseverlerle buluştu. Müzikal eşliğinde sunan oyun, hem çocukların hayvanları tanımalarına hem de eğlenceli karakterlerle birlikte oyuna katılarak müzik bilgilerini geliştirmelerine yardımcı oldu. Şebnem Güler Karacan’ın yazıp Murat Demirkıranlardan’ın yönettiği oyunda, Murat Demirkıranlardan, Zeynep Necili, Çiğdem Tekin, Emre Kavak, Kaan Basmacıoğlu ve Göktay Tosun rol adlı.

 

KUKLALAR ÜLKESİ

 

Kukla karakterlerle renklenen oyunun konusu ise şöyle: Bilinmez bir yerden, nereye gideceğini bilmeden müzikal yapmak için Kuklalar ülkesine gelen sunucumuz, gördüklerine inanamaz ama çok kısa sürede bu kuklaları tanıdıkça sevmeye başlar. Kuklalarda sunucunun sevimliliğine, bilgilerine hayran olurlar. Ve bu zaman içerisinde “Bu Ne Biçim Müzikal’’oyununu yapmaya karar verirler…

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.