Torpil başka malum ilişki başka

Torpil başka malum ilişki başka
Opera gerginliğinde söz sırası OPSOD Başkanı Aykut Çınar'da... Rana Elik'in 'Malum ilişkilere girmediğim için kadro alamadım' sözünü 'İlişki ile torpili kastettim' şeklinde savunmasına Çınar tepki gösterdi: Malum ilişkiden hiç kimse torpili anlamaz

OPERA POLEMİĞİNE ÇINAR'DAN YANIT:

Eski TV Spikeri Rana Elik'in Antalya Ekspres gazetesinde kaleme aldığı yazısındaki 'Devlet Opera ve Balesi yan gelip yatanlar kulübüdür', 'Malum ilişkilere giremediğim için kadro alamadım' ifadeleri Opera Solistleri Derneği (OPSOD) tarafından mahkemeye taşınmıştı. Elik'in 'Malum ilişki ile torpili kastettim' savunmasını inandırıcı bulmayan OPSOD Genel Başkanı Aykut Çınar, samimi ve yapıcı eleştirilere her zaman açık olduklarını belirterek, 'Bizim karşı çıktığımız Elik'in üslubu. Bu, bizim karşılık vermeyeceğimiz, ancak mahkemeye götürebileceğimiz bir üsluptur. Malum ilişkiden hiç kimse torpili anlamaz' diye konuştu. Basın Konseyi'ne de şikayette bulunduklarını belirten Çınar, 'Oraya kayıtlı olmadığını biliyoruz. Böyle hassas bir konuda herkes duyarlı olmalı' dedi. 'Yan gelip yatma' ifadesinin çok yaralayıcı ve yanlış olduğunu belirten Başkan, '30 bin TL'lik davada amacımız para değil. 1 TL bile kazansak haklılığımızın ispatı açısından simgesel bir anlamı olacak' dedi.

Çınar, 17-18 Mayıs'ta Ankara'da düzenlenecek Opera Çalıştayı'nda, sanatçıların sorunları ve kendilerine yönelik çeşitli eleştirilerin de masaya yatırılacağını söyledi.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.