Uyuşturucu “tiyatroyla” anlatıldı…

Uyuşturucu “tiyatroyla” anlatıldı…
İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü'nün organize ettiği, uyuşturucu madde kullanımının zararlarının anlatıldığı tiyatro oyununu Büyükçekmece Cihangir Kolejin de sergilendi…
Büyükçekmece Belediyesinin desteği ile İstanbul Emniyet Müdürlüğü narkotik Şubenin 9. Sınıf öğrencileri için hazırlamış olduğu tiyatro oyunun da uyuşturucunun zararları anlatıldı.
 
Özellikle 9. Sınıf öğrencilerine yönelik hazırlanan tiyatro oyununda, madde bağımlısı ve ticareti yapan kişilerin yaşadığı trajik olaylar anlatıldı. Arkadaş seçimleri ve sosyal mesajların yer aldığı oyunu öğrenciler beğendi. Oyuncuları coşkuyla alkışlayan gençler tiyatro oyunundaki mesajı algıladıklarını arkadaş seçimlerine, madde kullanımının vereceği tehlikeyi anladıklarını söyledi.
 
Bu tür organizasyonlara her zaman destek olacaklarını belirten Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün; “Gençlerimizi bilgilendirme, bilinçlendirme faaliyetlerine her zaman destek vereceğiz. Maalesef ki kötü alışkanlıklar gençlerimizi zehirliyor. Geleceğimiz olan gençlerimizi bu kötü alışkanlıklardan uzak tutmak için bilinçlenmeleri gerekiyor. Bu amaçla narkotik şubenin başlatmış olduğu bu projeyi çok faydalı buluyor ve de destekliyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.