Yekta Kopan Küçükçekmece’de

Yekta Kopan Küçükçekmece’de
Geleceğin yazarlarını yetiştirmeyi amaçlayan Küçükçekmece Belediyesi ‘Çocuk Okur Yazar Buluşmaları’ kapsamında ünlü isimleri Küçükçekmeceli minik okuryazarlarla buluşturmaya devam ediyor.
 Bu kapsamda ünlü yazar, sunucu Yekta Kopan Küçükçekmeceli öğrencilerle bir araya geldi. 
‘Gece Gündüz’ programındaki başarılı sunuculuğuyla gönüllerde taht kuran ve Yıldız Savaşları, Dövüş Kulübü, Yüzüklerin Efendisi ve Maske gibi filmlerdeki seslendirmeleriyle beyaz perdenin görünmez efsanesi olan ünlü yazar, sunuculuğunu Görkem Yeltan’ın yaptığı programda çocuk kitabı “Burun”u Küçükçekmeceli öğrencilere anlattı.

EĞLENCE DOLU ANLAR YAŞADILAR
Küçükçekmece Belediyesi Sefaköy Kültür ve Sanat Merkezi’nde düzenlenen söyleşide, 6 yaş öncesi için yazdığı ve Şilili ressam Alex Pelayo tarafından resimlenen çocuk kitabı “Burun”u ele alan Yekta Kopan, tüm çocukları yazdığı kitabın baş kahramanı Ali’nin kaybolan burnunu aramaya çıkardı.
Çocuklara sabah kalktıklarında ilk olarak ne yaptıklarını sorarak konuşmasına başlayan Kopan, çocuklara sabahları sadece yüzlerini değil, burunlarını da yıkamaları gerektiğini söyledi. Çocuklarla karşılıklı sohbet ederek programa devam eden Yekta Kopan ile öğrenciler keyifli dakikalar geçirdi. Kopan, söyleşi sonunda Küçükçekmece Belediyesi tarafından katılımcılara hediye edilen kitaplarını imzaladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.