“Yolun sonu Çanakkale”yi izlediler

“Yolun sonu Çanakkale”yi izlediler
Beylikdüzü Belediyesi tarafından düzenlenen organizasyonda, Çanakkale Zaferi’nin 98.Yıldönümü dolayısıyla şehit aileleri ve gaziler, "Yolun Sonu Çanakkale" adlı sinema filmini izlediler.
18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü nedeniyle Beylikdüzü Belediyesi Kültür Merkezi’nde “Çanakkale Şehitleri” konulu fotoğraf sergisi düzenlendi. Kokteyl ve serginin gezilmesiyle başlayan programda Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, şehit ailelerinin ve gazilerin her zaman devletin ve milletin baş tacı olduğunu belirterek, Çanakkale Savaşı'nı kazanmamıza sebep olan birlik ruhunun bugün de olması gerektiğine dikkat çekti. Başkan Uzun, “Çanakkale ruhunu daima yaşatmamız gerekiyor ve bu ülkenin bin yıllık kardeşliğini, birlik, beraberlik ve bütünlüğünü daha da güçlendirerek, terör sorunundan da kurtulacağız” dedi.
“Yolun Sonu Çanakkale” Çok Beğenildi

Programın sonraki bölümünde ise şehit aileleri ve gaziler, White Corner AVM’de 18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma Günü sebebiyle vizyona yeni giren “Çanakkale Yolun Sonu” filmini izledi. Program sonunda davetliler kendilerine gösterilen ilgi ve samimiyetten dolayı Başkan Uzun’a şükranlarını iletti.

Başkan Uzun Bir de Konferansa Katıldı

Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü etkinliğinden ayrılarak Çevre Koruma Kontrol Müdürlüğü’nün temizlik personelleri için düzenlemiş olduğu “Temizlik konulu” konferansa katılarak, çalışanlara sürpriz yaptı. Başkan Uzun konuşmasında temizliğin imandan geldiğini ve her insanın temizliğe ve kişisel temizliğine dikkat etmesi gerektiğini önemle vurguladı. 

Programa, Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, Beylikdüzü Belediye Başkan Yardımcısı Efrahim Yeşil, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Hacıoğlu, muhtarlar, şehit aileleri ile gaziler katıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.