Alemci futbolcular

Alemci futbolcular
Alemci futbolcular
GUTI HERNANDEZ

Beşiktaş'ın İspanyol yıldızı Guti Hernandez ters yöne girdiği Arnavutköy sahil yolunda İETT otobüsüne çarptı. Guti'nin aracı kaldırımı aşıp yolun diğer tarafına geçti. 3 lastiği birden patlayan cip ancak durabildi.

Kazada yaralanan olmazken karakola götürülen ve 2.71 promil alkollü olduğu tespit edilen Guti'nin ehliyetine el konuldu. İspanyol futbolcu 547 lira para cezasına çarptırıldı.


KAZIM KAZIM

Fenerbahçe'ye geldiği dönem büyük umutlarla transfer edilen; ancak futbolundan çok, özel yaşantısı ile gündemden düşmeyen Kazım Kazım alkol ve gece partileriyle adını duyurdu.

Maçlardan sonra yorgunluğunu atmak üzere soluğu İstanbul gecelerinde alan Kazım Kazım, magazin muhabirlerine malzeme olmaktan kurtulamadı.

İLHAN MANSIZ

Samsunspor'dan Beşiktaş'a transfer olduktan sonra siyah-beyazlıların gözbebeği olan İlhan Mansız, agresif oyun yapısı ve gece hayatına olan düşkünlüğü ile kendisini bitirdi. Sakat olmasına rağmen koltuk değnekleriyle Reina'ya giderken görüntülenen İlhan, magazin gündemini futbolun üstünde tuttu. Japonya'da Vissel Kobe'ye transferi ise kendi sonunu hazırladı. David Beckham özentisi olmanın cezasını çeken İlhan Mansız, futbolu bıraktıktan sonra yarışma programları ve dizilerde yer aldı.

SERGEN YALÇIN

Sadece Beşiktaş'ın değil Türkiye'nin yetiştirdiği en yetenekli futbolculardan biri olan Sergen Yalçın, saha dışındaki yaşantısı ile sürekli gündeme geldi. Çapkınlığı, gece hayatı ve at yarışı merakı ile özel yaşamı futbolunun zaman zaman önüne geçen Sergen bütün bu olumsuzluklara rağmen bizleri yeteneklerinden mahrum bırakmadı. Saha dışındaki yaşamı her zaman magazin haberlerine konu oldu. Futbolu bıraktıktan sonra hatalarının farkına vardı fakat sanki biraz geç kaldı...
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.