'Ben olsaydım çalardım'

'Ben olsaydım çalardım'
Dünyanın en ünlü mirasçılarından biri olarak hayata atılan, televizyon yıldızı, şarkıcı, model ve moda tasarımcısı olarak daldan dala atlayan Paris Hilton yeni şovunda geçen ay hırsızlık iddasıyla yargılanan eski dostu Lindsay Lohan’ ile dalga geçti.

Ocak ayında mücevher hırsızlığı ile yargılanan ve suçsuz olduğu hakkında ısrarlı savunmasına rağmen suçlu bulunan Mean Girls yıldızı Lohan, mahkeme kararı ile 120 gün hapis ve 400 saat kamu çalışma cezası aldı.

Evsizler barınğında yaşayan bir kadının kendisini Lohan’ile karıştırmasına sinirlenen Hilton The World According to Paris adlı yeni TV şovunda başı derde giren oyuncuyu aşağıladı.

Sosyetenin renkli siması Hilton’dan bir çift küpe hediye alan bir kadın Paris’e ''Oklahoma’ya gittiğimde onları kız kardeşime vermek istiyorum, Lindsay’den bir hediye olduğunu söyleyeceğim'' diye teşekkür etti.

Buna karşılık Hilton'ların mirasçi Paris ise ''Ben Lindsay değilim! Lindsay olsaydım küpeleri dağıtmak yerine onları çalardım" dedi.

TMZ kaynaklı haberine göre, Lindsay bu olaya çok büyük bir tepki gösterdi ve arkadaşlarına ''Paris gerçekten çok terbiyesiz biri. İnsanların hayatındaki zor durunlardan faydalanıp espiri yapmasına gerek yoktu!'' diye yakındı.

Paris ve Lindsay arasındaki soğuk savaş ilk kez 2006 yılında Lindsay’ın Paris’in eski erkek arkadaşı Stavros Niarchos’la yakınlaşması ile başlamıştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.