BEYLİKDÜZÜ HAYIR DEDİ, CHP’LİLER İSYAN ETTİ!

BEYLİKDÜZÜ HAYIR DEDİ, CHP’LİLER İSYAN ETTİ!
Ak Parti’li belediye başkanlığına sahip olup da tek hayır oyu yüksek çıkan ilçe Beylikdüzü’nde, CHP’li seçmenler yerel seçimde kendi hataları yüzünden başkanlığı kaybettiklerini düşünüyorlar…
12 Eylül 2010 tarihinde gerçekleşen referandumun sonuçları tartışılmaya devam ediyor. İstanbul’un ilçelerinden Ak Parti’li belediye başkanlığına sahip olup da tek hayır oyu yüksek çıkan ilçe olan Beylikdüzü’nde Cumhuriyet Halk Parti’li seçmenler 2009 yerel seçimlerinde yanlış aday gösterildiğinden dolayı seçimleri kaybettiklerini söyleyerek parti yönetimine adeta isyan ettiler.
Aday adayları içerisinde CHP adayı olarak en az oy alabilecek adayla seçimlere girildiğini kaydeden CHP’liler; ‘Adayımız çok yıpratılacak isimdi. Oysa aday adayları arasında partiyi temsil edecek daha önemli isimler vardı. Bunlar göz ardı edildi. Nedense Sayın Vecdet Öz aday yapıldı ve CHP’de seçimleri kaybetti’
 
HİLE OLAYI!
Vecdet Öz’ün seçimlerden sonra ortaya çıkarak seçimlere hile karıştığı yönünde açıklamalarına da yorum yapan CHP’liler; ‘Belki de gerçekten hile karıştırıldı seçimlere bunu bilemeyiz. Ancak aradan kaç ay geçtikten sonra bu durum dillendirilmemeliydi. Daha önce çok daha önemli tedbirler alınmalıydı.’ Dediler.
Öte yandan AK Parti’li Belediye Başkanı Yusuf Uzun’un ilçesinde HAYIR oyu yüksek çıktığı için puan kaybettiğine inanan Beylikdüzü halkı belediye yönetimi ve Ak Parti ilçe yönetiminin de dikkatini çekmeyi ihmal etmediler….

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum