Beylikdüzü için biraraya geldiler

Beylikdüzü için biraraya geldiler
Beylikdüzü Kaymakamlık Derneği üyesi işadamları, Balıkçı Kenan’da düzenlenen programda bir araya geldi. Balıkçı Kenan’da düzenlenen yemekte bir araya gelen Beylikdüzü Kaymakamlık Derneği üyesi işadamları, yaptıkları ve yapacakları çalışmalar hakkında değ

Beylikdüzü Kaymakamlık Derneği üyesi işadamları, Balıkçı Kenan’da düzenlenen programda bir araya geldi.
Balıkçı Kenan’da düzenlenen yemekte bir araya gelen Beylikdüzü Kaymakamlık Derneği üyesi işadamları, yaptıkları ve yapacakları çalışmalar hakkında değerlendirmelerde bulundu. Programa; Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, Kaymakam Yusuf Odabaş, İlçe Emniyet Müdürü Hasan Hüseyin Şahinkaya, İlçe Müftüsü Süleyman Küçük, Başkan Yardımcısı Tahir Sert ve birçok kişi katıldı.

Başkan Yusuf Uzun, bölgede faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşlarının çalışmalarına değindi, çalışmaların Beylikdüzü için taşıdığı önemi anlatarak, "Osmanlı Devleti’nde şaşırtıcı sayıda sosyal ihtiyaca cevap vermek üzere birbirinden farklı vakıflar kurulmuştur.  Toplumun birçok ihtiyacı vakıflar tarafından temin ediliyordu. Biz belediye olarak sivil toplum örgütlerinin yaptığı çalışmaların öneminin farkındayız. Bu vesileyle  yapılan çalışmaları her manada destekliyoruz ve desteklemeye de devam edeceğiz" dedi.
Sivil toplum kuruluşlarının amacının, imkânları nispetince ihtiyaçlara cevap vermek olduğunu söyleyen Başkan Yusuf Uzun, yapılan çalışmaların daha da artarak devam etmesi gerektiğini ifade etti. Kaymakam Yusuf Odabaş da yemekte bir konuşma yaptı ve sivil toplum kuruluşlarının alan el değil veren el olduğunu ifade ederek, "Devletimizin imkânları vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını karşılayamayabilir. İhtiyaçlar sınırsız imkânlar sınırlıdır. Hepimiz el birliğiyle devletimize, milletimize, insanlığa hizmet etmeli ve yardımcı olmalıyız" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.