Bir kolunda İrina, diğer kolunda Ahu

Bir kolunda İrina, diğer kolunda Ahu
Erkek giyim markası Damat-Tween'in İstanbul Fashion Week'in ikinci gününde yapılan defilesinin ardından W Otel'de 'after party' düzenlendi.

Real Madrid'in futbolcusu Cristiano Ronaldo'nun model sevgilisi Irina Shayk da partiye katıldı. Ünlü model, derin göğüs dekoltesiyle tüm dikkatleri üzerine çekti. Damat Tween'in sahibi Süleyman Orakçıoğlu, bir yanında evlilik hazırlıkları yaptığı spiker sevgilisi Ahu Tanrıkulu, diğer yanında Irina Shayk ile objektiflere poz verdi. Sosyetenin ikoncan lakaplı güzelleri Deniz Berdan, Eda Taşpınar ve Ivana Sert after party'ye tam kadro katıldı. 

Ronaldo'ya Türk malı 'DAMAT'lık
Real Madrid'in yıldızı Cristiano Ronaldo, Türk malı takım elbise giyecek. IFW'deki Damat-Tween defilesinde podyuma çıkan topmodel sevgilisi Irina Shayk, Ronaldo'ya da İstanbul hatırası olarak bir takım elbise beğendi. Damat Tween'in sahibi Süleyman Orakçıoğlu'nun giydiği siyah takımı çok beğenen Rus model, markanın Nişantaşı'ndaki mağazasına giderek aynısından istedi. Orakçıoğlu, bin 400 lira değerindeki elbiseyi Shayk'a hediye etti. Shayk, 'Beğendiğim diğer ürünleri Barcelona'daki Tween mağazasından satın alacağım' dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.