Çinli mankenler Bodrum'da

Çinli mankenler Bodrum'da
Dünyaca ünlü Cosmopolitan Dergisi'nin çekimleri için Muğla'nın Bodrum İlçesi'ne gelen Çinli top modeller nefes kesti.
Çinli mankenler ve dergi grubunda yer alan 8 Çinli görevli, Bodrum'da renkli görüntüler oluşturdu. Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın daveti ve izniyle Bodrum Kalesi, Myndos Kapısı, İçmeler Tersanesi, Kara Ada, Orak Adası ve koylarda çekim yapacak olan Çinli grup ilk olarak bugün ünlü Şair Neyzen Tevfik'in yaşadığı evin önünde, caddede, taksi duraklarında ve halı mağazasında poz verdi.

Pekin'de yaşayan dünyaca ünlü Çinli manken 21 yaşındaki Huang Zheng'i görmek isteyen Bodrumlular çekim yapılan alana akın etti. Birçok kişi genç mankeni hayranlıkla izledi.
Bodrum'dan sonra çekimlerin İstanbul ve Nevşehir'de devam edeceğini belirten proje sorumlusu Anita Yeng, "Tarihi ve doğa güzellikleri ile ünlü turizm kentinde gelecek ay yayınlanacak Cosmopolitan dergisi için modellerimizle çekim yapıyoruz. Bodrum'un doğa ve kültür güzelliklerine hayran kaldık, insanlar çok sıcak ve yardımcı oluyor. Bodrum'un Uzakdoğu, Çin ve Avupa'da daha iyi tanınması için bu çekimlerin yararlı olacağına inanıyorum" dedi.

Çinli mankenler ve gruptaki görevliler Bodrum ve Milas yöresi halılarına hayran kaldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum