Devlet Hastanesi ve Metrobüs BEYLİKDÜZÜ’NDE

Devlet Hastanesi ve Metrobüs  BEYLİKDÜZÜ’NDE
Başkan Yusuf Uzun, bölgenin en büyük eksiklerinden bir olan devlet hastanesinin temelinin 2011 yılı içinde atılarak, hızla bitirileceğini açıkladı. Metrobüsünde 2011 sonunda ilçeye geleceğini yineledi.

Başkan Yusuf Uzun, bölgenin en büyük eksiklerinden bir olan devlet hastanesinin temelinin 2011 yılı içinde atılarak, hızla bitirileceğini açıkladı. Metrobüsünde 2011 sonunda ilçeye geleceğini yineledi.

 Metrobüs 2011 sonunda !

Beylikdüzü’ne gelişi yılan hikayesine dönen Metrobüs projesiyle ilgili olarak Başkan Yusuf Uzun “2011 yılı sonu itibariyle metrobüs faaliyete geçecektir. Bu kapsamda yeni yol ve kavşakların yapılacaktır. Yol yapım çalışmalarımız hızla devam ediyor. Beylikdüzü`nün trafik akışını yeniden şekillendireceğiz" dedi.

Devlet Hastanesi temeli 2011’de atılıyor”

Başkan Yusuf Uzun, 2011 yılında yapılacak yatırımlar hakkında açıklamalarda bulundu. Beylikdüzü’nü en iyi noktalara taşımak için gecelerini gündüzle katıp çalıştıklarını söyleyen Başkan Uzun,  Beylikdüzü Devlet Hastanesi temelinin 2011 yılı içersinde atılacağını vurguladı. Uzun, hastanenin çok geniş kapsamlı ve ihtiyaçları karşılayacak kapasitede olacağını belirtti.

Beylikpazarı Gürpınar’a gidiyor

Beylik Pazarı’nın Gürpınar’daki pazaryerine taşınacağını ifade eden Başkan Uzun, Beylik Pazarı’nın bulunduğu yerin kent meydanı olacağı müjdesini verdi. 
Sahile atık su akmayacak”
Dere ıslah çalışmalarının devam ettiğini kaydeden Başkan Uzun, “2011 yılı sonu itibariyle de derelerin ıslah çalışmaları bitmiş olacak. Beylikdüzü sahillerine kirli atık su akmayacak. Sahil şeridi düzenleme çalışmasının da devam ettiğini belirten Başkan Uzun, "Denizimiz var ama yeterince istifade edemiyoruz. Denizimizden gerektiği gibi yararlanacağız" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum