Her şey huzurlu bir yılbaşı için

Her şey huzurlu bir yılbaşı için
Beylikdüzü Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, yılbaşı nedeniyle kuruyemiş ve şekerleme satışı yapan işyerlerine denetimlerini sıklaştırdı.
Beylikdüzü Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri ilçe genelinde gerçekleştirdiği denetimleri aralıksız devam ettiriyor. Yılbaşı olması sebebiyle denetimler noktasında daha fazla hassasiyet gösterilirken, Zabıta Müdürü Bayram Turhan da denetimlere bizzat eşlik ediyor. Şarküteri reyonlarındaki ürünlerin Zabıta ekipleri tarafından incelendiği denetimlerde, son kullanma tarihi geçmiş ürünlerin satılıp satılmaması ve yapılan ambalajlamanın sağlıklı olup olmaması noktasında hassasiyet gösteriliyor.

Gerçekleştirilen denetimlerle ilgili açıklama yapan Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, Beylikdüzü halkının sağlığı ve huzuru her zaman önceliklerimiz arasındadır. Bu hassasiyet içersinde çalışmalarımızı devam ettiriyoruz. Halkımızın nezih ve sağlıklı koşullarda hizmet almalarını ve huzurlu bir Beylikdüzü’nde yaşamaları için gayret gösteriyoruz dedi.

Şarküteri ürünleri satan işyerlerinin yılbaşında ve yılbaşından sonra sık sık denetleneceğini söyleyen Zabıta Müdürlüğü`nden sorumlu Başkan Yardımcısı İsmail Yalçın, Vatandaşlarımız oluşabilecek sorunlar için Zabıta Müdürlüğümüzü arayabilirler diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.