HUYSUZ VİRJİN BEYLİKDÜZÜ'NDE...

HUYSUZ VİRJİN BEYLİKDÜZÜ'NDE...
40 yıldan bu yana sahne dünyasında yer alan Huysuz Virjin sahne adıyla ün yapan Seyfi Dursunoğlu, Trabzon Fikir Kulübü"nün dostluk toplantısında dikkatleri üzerine çekerken, katılımından dolayı sırtında "Huysuz" yazılı forma ve plaketin kendisine verilmes

 

Şov dünyasının önde gelen isimlerinden Huysuz Virjin sahne adıyla ünlenen Seyfi Dursunoğlu, Trabzon Fikir Kulubü’nün periyodik olarak düzenlediği dostluk toplantısı çerçevesinde Beylikdüzü’ndeydi.

 

İş dünyası, medya mensupları, siyasetçi ve fikir adamlarının bir araya geldiği toplantıda, ülke gündeminin öne çıkan başlıkları değerlendirilirken, sırtında “Huysuz” yazılı Trabzonspor forması ve katılım plaketi, sanatçı Seyfi Dursunoğlu’na takdim edildi.

 

Medya ve şov dünyasıyla alakalı sohbetin ağırlık kazandığı toplantıda bazı tespitlerde bulunan sanatçı, TV’de gösterilen yarışma proğramlarındaki formatların, beklenilen seviyede olmadığını, yabancı organizasyonların daha profesyonel işler çıkarttığına dikkat çekti.

 

Acun Ilıcalı’nın yaptığı yarışma içerikli programları beğendiğini söyleyen Huysuz Virjin, “Daha önce defalarca yapıldığı halde, tutmayan programları ayağa kaldırdı. Acun’u başarılı buluyor ve beğeniyorum” dedi.

 

İDO Genel Müdürü Ahmet Paksoy, Habertürk’ten Mehmet Çağçağ, yakın zamanda yayın hayatına başlayacak olan Aljazeera (El Cezire) Türk TV’nin Haber Müdürü Gürkan Zengin, İş adamı Ekrem İmamoğlu ve diğer katılımcıların bir araya geldiği Trabzon Fikir Kulübü dostluk toplantısında, yaptığı esprilerle dikkatleri üzerinde toplayan Huysuz Virjin, mesleği ile alakalı anekdotlara değinirken, çalıştığı TV kanallarının RTÜK tarafından 6 kez kapatıldığını da belirtti.

 

Canlandırdığı Huysuz Virjin tiplemesiyle, Seyfi Dursunoğlu arasında hiçbir benzerlik olmadığına da vurgu yapan ünlü şovmen, sanatçıların ve fikir üretenlerin kalitesinin yükselmesinde cemiyetçilik ruhunun gelişmesinin katkısı olduğunu kaydetti.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.