'İçi dışı her yeri güzel olsun'

'İçi dışı her yeri güzel olsun'
Tarkan çok ilginç açıklamalarda da bulundu.

Ünlü şarkıcı Tarkan Star Tv Süper Starlife ekibi tarafından Bebek'teki kuaföründe çıkarken görüntülendi Ayakligazete.com'un haberine göre, albümlerden filmlere tüm soruları içtenlikle yanıtlayan Tarkan çok ilginç açıklamalarda da bulundu.

 BÜLENT ERSOY'LA ŞARKI SÖYLEMEK...

Nisan ayında konser turnesine başlayacak olan Tarkan 5-6 ülkede 9-10 tane konser vereceğini açıklayan Tarkan, yeni albüm çıkartacak olan Sibel Can'a şarkı verip vermeyeceğinin henüz belli olmadığını açıkladı. Bülent Ersoy'un son albümü için şarkı veren Tarkan, "Bülent Hanım'la birlikte de söyleyebiliriz benim için büyük onur olur." dedi.

 Yeni albüm çalışmalarına henüz başlamadığını dile getiren Tarkan, "En iyisi olsun diye albümlerinde uzun aralar oluyor ancak bu sene değil de 2012 yılının yazına bir albüm çıkartabilirim, bu yaz ise belki bir single çalışması yapabilirim" dedi.

SİNEMA OYUNCUSU DA OLABİLİR!

Sinema filminde de oynayabileceğinin sinyallerini veren yakışıklı şarkıcı her filmi kaçırmadan izlediğini söyledi. "Aktörlük çok farklı bir alan, o konuda iyi olanlar yapsın o işi ancak belli de olmaz" diyerek sinema yapımcılarına yeşil ışık yakmayı da ihmal etmedi.


Türk filmlerinden en son Eyvah Eyvah 2'yi izlediğini ve çok sevdiğini söyleyen ünlü şarkıcı filmin başrol oyuncularında Demet Akbağ'ı ve Ata Demirer'i arayıp çok beğendiğini de söylemeyi ihmal etmediğini belirtti.

Son dönemlerde çıkan albümlerden Sıla'nın albümünü beğendiğini dile getiren Tarkan "Sıla'nın şarkılarını ve duruşunu beğeniyorum" dedi.

 EMRİNE AMADEYİM!

TRT'den Eurovision için 5 Milyon Dolar istediği şeklinde çıkan haberleri yalanlayan Tarkan, "Tam aksine, hangi konuda yardımım dokunursa emrinize amadeyim, dedim" diyerek yardımsever olduğunu da belirtmeyi ihmal etmedi.


Eurovision'da Sertab Erener'in aldığı birincilikle "Türk halkı olarak gururlandığımızı ve o nedenle daha çok ciddiye aldığımızı düşünüyorum" sözleriyle Eurovision'un aslında çok önemsenmeyecek bir yarışma olduğunu ima etti. Eurovision'da oy sırasında politik meselelerin işin içine karışmasına da sinirlendiğini belirtti.

Ajda Pekkan'ın son albümü için düet yapacaklarını da söyleyen Tarkan, "Dayanamıyorum rica ettiklerinde ve okuyorum ben de, bu yazı Ajda Pekkan sallayacak" dedi.

 "ELLERİM CEBİMDE"

Kültürel değerlerin korunması için hassasiyetini de duyarlılığını her fırsatta gösteren Tarkan geçtiğimiz günlerde Ertuğrul Günay'ın yaptığı "Sanatçılar duyarlılar ancak ellerini ceplerine atmıyorlar" açıklamasını talihsizce ve öylesine laf olsun diye söylendiğini düşündüğünü açıkça belirten Tarkan, "Bakın ellerimi cebime attım, zaten sanatçının işi duyarlı olmaktır, geri kalan kısımları sanatçıyı ilgilendirmez. Onlar zaten barajları yapmaya karar vermişler, biz yırtınsak ta nafile. Kültürel güzelliklerimizi keşke korusalar diye düşünüyoruz ancak yapılacak bir şey de yok karar verilmiş" sözleriyle de Bakan Günay'a sitemini belirtti.

 Kişiler bakımına dikkat ettiğini her fırsatta dile getiren Tarkan, evde de bakım yapmaya çalıştığını ancak çok dağınık olduğunu, konser zamanında kuaföründe bakım yaptırdığını itiraf etti. Tırnaklarının kenarındaki etleri bir şeyler düşündüğünde yiyen Tarkan, kuaförünün çalışanları tarafından zorla manikür yaptırmak zorunda kaldığını ve ilk kez manikür yaptırdığını da itiraf etti.

 MODANIN EN YAKIN TAKİPÇİSİ!

Konserlerinde sürekli metallerle bezenmiş elbiseler giymesini ise, "Ben de metalleri seviyorum, stilistim de önceden araştırıyor ve biliyoruz ki bu yıl metaller moda olacak, modayı önceden takip etmeyi seviyoruz" diyerek modada öncü olduğunu bir kez daha belirtmiş oldu.

 ADRIANA CANIM BENİM!

Kalbinin boş olduğunu söyleyen Tarkan, dünyaca ünlü model Adriana Lima'yı, güzel aktrist Angelina Jolie'yı ve Cameron Diaz'ı çok beğendiğini söyledi. Yeni bir aşka yelken açmak istediğini de vurgulayan Tarkan "Bulun bana güzel birisini, içi dışı, her yeri güzel olsun" dedi ve ekledi "Adriana, canım benim!."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.