İlaçlar evde kalmasın kampanyası...

İlaçlar evde kalmasın kampanyası...
Beylikdüzü Belediyesi tarafından başlatılan İlaçlar Elde Evde Kalmasın kampanyası ile toplanan ilaçlar, doktor tarafından reçetelendirilerek sosyal güvencesi olmayan vatandaşlara veriliyor.

Beylikdüzü Belediyesi tarafından başlatılan İlaçlar Elde Evde Kalmasın kampanyası ile toplanan ilaçlar; gönüllü bir eczacı ve kalfanın yaptığı incelemenin ardından Beylikdüzü Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü Polikliniği’nde değerlendiriliyor. Aile hekimi muayenesi sonucunda reçetelendirilen ilaçlardan elde olanlar ihtiyaç sahibi vatandaşlara verilerek aynı zamanda onlara maddi açıdan yardımcı olunmuş oluyor.

 Uzun: “Kampanyaya destek sosyal bir sorumluluk

Kampanyaya vatandaşlardan destek vermelerini isteyen Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, “Sağlığımız için gerekli olanı kullandıktan sonra artan ilaçları israf etmeyelim. Bu kampanyanın başarıya ulaşması konusunda hepimiz kendimizi görevli arz ederek, çevremizi kampanya hakkında bilgilendirelim. Yeşil kart sahibi veya sosyal güvencesi olmayanlara sağlanan bu hizmetle kampanyaya destek olarak, sosyal sorumluluğumuzu da yerine getirmiş oluyoruz. Kampanyanın duyulmasıyla insanlar evlerinde kullanılmayan onlarca kutu ilacı bizlere ulaştırmaya devam ediyor. Kampanyanın Beylikdüzü dışından da çokça ilgi görmesi bizi oldukça memnun ediyor” dedi.

 İlaç toplama merkezleri;

 Vatandaşlar evlerinde kullanılmayan fazla ilaçları; Beylikdüzü Belediyesi Başkanlık Binası (danışma), Beylikdüzü Belediyesi Gürpınar Ek Hizmet Binası, belediye sağlık işleri müdürlüğü, Beylik Pazarı Zabıta Noktası, Halk Eğitim Merkezi, İsmek, muhtarlıklar ve site yönetimleri gibi merkezlere vererek kampanyaya destek olabilir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.