İzmir'de eğitim için defile

İzmir'de eğitim için defile
Ünlü mankenlerin katıldığı defileden elde edilen gelir, burslu öğrencilere verilecek
LİDER Yaratıcı Katılımcılar (LİYAKAT) Derneği'nin ilk projesi, burs alan gençlere destek sağlamak için İzmir'le Tanışma Gecesi oldu. Ünlü mankenlerin katıldığı defile de gerçekleştirilen geceden elde edilen gelirin, burs verilen öğrenciler için aktarılacağı belirtildi.

İzmir'de geçen aralık ayında Ege Bölgesi Sanayi Odası (EBSO) Yönetim Kurulu üyesi Berkay Eskinazi'nin önderliğinde 11 işkadını tarafından kurulan LİYAKAT Derneği, İzmir Arena'da düzenlenen geceyle eğitime katkı sağlayacak olan ilk projelerini hayata geçirdi. Folkart ana sponsorluğunda gerçekleşen geceye EBSO Yönetim Kurulu Başkanı Ender Yorgancılar, Folkart Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak, Pehlivanoğlu Marketler Zinciri Yönetim Kurulu Başkanı Ali Pehlivanoğlu, Enriko Alibeti Otomobilcilik Yönetim Kurulu Başkanı Enrico Ricardo Aliberti, ünlü sanatçı İsmail Acar'ın da aralarında yer aldığı çok sayıda kişi katıldı.

Ebru Akel'in sunuculuğu üstlendiği, gerçekleşmesine katkı sağlayanlara plaketlerinin verildiği gecede modacı Ertan Kayıtken'in 'Mevsim, Şık Bahar' koleksiyonu sunuldu. İzmirli koreograf Öner Evez'in koreografisinde gerçekleşen defilede mankenler Tuğçe Kazaz, Şenay Akay, Tülin Şahin, Ece Sükan, Fatoş Seğmen, Didem Soydan, Didem Taslan, Selda Car, Ebru Öztürk, Ahu Yağtu ve Rönesans Ajans mankenleri görev aldı. 50 parçalık koleksiyonu tanıtan mankenler defileyi izleyenlerden tam not aldı.

LİYAKAT Derneği'nin önemli faaliyetlere imza atacağını belirten Dernek Başkanı Berkay Eskinazi, "Bu geceden elde edilecek gelir Ege Bölgesi Sanayi Odası Vakfı'nın burs bekleyen ihtiyaç sahibi, başarılı öğrencilerine aktarılacaktır. Derneğimizin ilk projemizi gerçekleştirmekten onur duyuyorum" dedi.

EBSO Yönetim Kurulu Başkanı Ender Yorgancılar da, EBSO Vakfı olarak bu öğretim yılında 279'u üniversite, 158'i sanayide nitelikli iş gücü yetişmesine yönelik teknik lise olmak üzere toplamda 437 öğrenciye eğitim bursu ve ayrıca bölgedeki okullara da imkanlar ölçüsünde destek verdiklerini söyledi. "Yorgancılar, `En iyi yatırım, geleceğe yatırımdır' inancı içerisinde eğitim ve öğretim alanında verilen burs çalışmalarını daha da geniş kitlelere ulaştırmayı hedefliyoruz" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.