Kadıoğlu Muhtar’ın yerini ziyaret etti

Kadıoğlu Muhtar’ın yerini ziyaret etti
Kısa bir süre önce açılışı yapılan Tadım Kebap Salonu Muhtar’ın yerine yoğun programından dolayı katılamayan Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu Cuma namazı sonrası Muhtarın yerine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
 
Tadım Kebap Salonu Muhtar’ın yeri ziyaretinde Belediye Başkanı ile birlikte AK Parti Esenyurt İlçe Başkanı Şenay Değer,Belediye Başkan yardımcısı Gürbüz Süleymanoğlu,Meclis üyeleri,Başkan danışmanları ve Mahalle Muhtarları da katıldı.
 
Kadıoğlu “Modern kent modern mahalle”
Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu konuşmasında “Hızla gelişen ilçemizin, Sanayi mahallesinde açılan bu lezzet durağının hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.Esenyurt, son yıllarda hayata geçirdiğimiz dev projeler ile süratli bir biçimde modern bir kent’e dönüşmektedir.Sanayi mahallemizde bu dönüşümde yerini alacaktır.Bu mahallemizde önümüzdeki zaman içinde Sağlık Ocağı,Çıraklık Eğitim Merkezi ve yeni Muhtarlık binası en kısa sürede hizmet vermeye başlıyacaktır.
 
Boztoprak teşekkür etti
Sanayi Mahale Muhtarı ve Tadım Kebap Salonu sahibi Bahattin Boztoprak “Belediye Başkanımızın ziyaretinden dolayı mutluluk duyduk.Ayrıca mahallemizdeki eksikleri gidererek, yapmış olduğu sosyal hizmetlerden dolayı Sanayi mahallesi adına kendisine sonsuz teşekkür ediyorum” dedi.
 
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.