Kaşar-ekmek kavgası

Kaşar-ekmek kavgası
Şarkıcı, futbolcu, dansöz, manken, türkücü... Survivor'da mücadele eden birbirinden ünlü isimler, 'kahvaltı' ödüllü oyunda birbirine girdi. Nouma ile Nihat yumruklaşırken ortada kalan Ebru sinir krizi geçirdi. Asena ise bayıldı

SHOW TV'nin reyting rekortmeni yarışması 'Survivor Ünlüler-Gönüllüler'de son günlerde tırmanan gerginlik kavgaya dönüştü! Sabah kahvaltısı ödüllü 'çamur havuzu' oyununda Ebru Destan, Nihat Doğan ve Pascal Nouma finalde yan yana mücadele ederken, oyunu önde götüren Nihat'ın, 'Bunları kaşar-ekmek gibi yerim ben' sözleri ortamı gerdi.  Ebru'nun, 'Doğru konuş' uyarısına kulak asmayan Nihat, oyunu kazanınca ipler koptu.

NİHAT'A ÇAMUR FIRLATTI
Özge Ulusoy, Ebru Destan ve Asena 'Sen nasıl kaşar dersin?' diyerek Nihat Doğan'a tepki gösterirken; Nouma, vücudundan aldığı çamuru agresif türkücünün üzerine attı. İkili arasındaki sataşmalar, küfürleşmeye dönüşürken; Nouma, bir kenarda duran Nihat'a saldırmak için depar attı.
3 kişinin zor tuttuğu siyahi futbolcu, uzun uğraşlardan sonra sakinleştirildi. Kavga sırasında ortada kalan Ebru sinir krizi geçirirken, Asena bayıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.