Kimseyi azmettirmem kendim yaparım

Kimseyi azmettirmem kendim yaparım
İstanbul’da Günay Restaurant’ta düzenlenen ‘Cenk Koray Ekran Ödülleri’ gecesi kavgayla bitti.

Geceye ilk olarak Erol Köse geldi. Seda Sayan, Köse’nin orada olduğunu öğrenince yanına gitti. Sayan, “Sen nasıl adamsın, şerefsiz herif. Hangi yüzle buraya geldin? Sen kişiliksiz ve adi herifin tekisin, o..... çocuğu” diye bağırdı.    

Suratına tüküren Sayan, çantası ile Köse’nin omzuna vurdu. Sayan’a hiç tepki vermeyen Köse, gazetecilere, “Seda Sayan, koluma vurdu. Bana, kızıma, aileme, sülaleme hakaretler etti. Ben bir doktorum kimin nereden geldiği belli. Kadırgalı, burayı mahalle zannedip saldırıya çalıştı” diye açıklama yaptı.

Twitter’dan duyurdu

Erol Köse, çıkışta Sayan’ın menajeri Stelyo Pipis’e dönerek “Kameralar önünde şov yapıyorsun. Seninle sonra görüşeceğiz” dedi. Pipis’in yanında çalışan Osman adlı genç, Köse’ye yumruk attı. Arbedede gömleği yırtılan Köse’yi yanındakiler götürdü. Köse, saldırıyı kısa süre sonra Twitter’dan duyurdu. Darp raporu alan Köse’nin şikâyetçi olması bekleniyor.  

BU ORGANİZE BİR SALDIRIDIR
 

Bu olayın ardından 2.Sayfa programına bağlanan Köse"Beni döven Osman Toprakçı, Seda Sayan ile Mehmet Ali Erbil'in yardımcısıdır. Seda Sayan bu çocuğu bana saldırması için azmettirdi. Bu önceden çalışılmış, organize edilmiş bir saldırı. Çünkü beni o geceye çağıran kişi de; Seda Sayan'ın iletişim danışmanı Özgür Aras'tı. Seda Hanım madem saldıracaktı niye davet ettiler beni. Kadırgalı ağzıyla konuşan, tehdit ve küfür eden bir kadına tabii ki el kaldırmadım." dedi.
 
SEDA SAYAN: KİMSEYİ AZMETTİRMEM KENDİM YAPARIM
 
Bu iddialar üzerine " Beyaz Manşet" programına bağlanan Seda Sayan şunları söyledi:
 
 "Bir sürü iddiaları var yine Erol Köse'nin. Kendisine bir saldırı yapılmış. Ben görmedim. İçerideydim. Görmem mümkün değil zaten. Hiç haberim bile yok. Ki ben onu gitti zannediyordum. Ben müzikolden içeri girdiğimde onun nerede oturduğunu garsonlara sordum. Dolayısıyla beni azmettirici ve bu olayı organize etmiş gibi göstermesi inanılmaz. Onun yanına gittim. Bilgi kirliliği vardı, ona tavsiyede bulundum. Beynini temizledim.
 
Dedim ki bunlar, yanlış bunlar doğru diye. Vurmadım, gerçi çantam çarpmıştır bilmiyorum ama ister miydim, isterdim. Ama yapmadım. Küfür de etmedim.Temizlensin istedim arkadaşımızın. Şuradaki saldırıyla hiç bir alakam yok. Hayatım boyunca yalan konuşmadım.Dedim ki, "Sen ne yüzle burada oturuyorsun. Sen buradaki insanlar hakkında iftiralar atan adamsın." Oradaki hiç kimse de rahatsız olup da bir şey söylememiş. Ben o adamla aynı ortamda oturmak istemedim. Bana ille kal diye insanlar baskı yapınca kendime yediremedim. Ben yalaka değilim dedim.

Beyni o kadar pis bir adam ki beni neredeyse çete başı ilan edecek. Ben kimseyi azmettirmem, ben yaparım. Ben adam gibi kadınım. Hepiniz bilirsiniz benim nasıl bir kadın olduğumu. Gittim temiz bilgiler edinsin istedim. Kendime o ortamda oturmayı yediremedim. Dışarıdaki olayla hiç bir alakam yok. Ben öyle bir insan değilim. Sicilimde yoktur.
 
Ben pavyondan gelmedim. Ben düğün salonlarından geldim. Pavyondan gelsem davul çalarak söyleyecek yüreğe sahip bir insanım. Adam zehir saçıyor. Pavyondan gelmiş bilmem ne. Pavyondan da gelmiş olabilirim. Bunu da aslan gibi söylerim. Önemli değil insanın nereden geldiği nereye geldiği önemlidir.
 
Ben benim resimlerimi niye yayınlıyorsun "ben bunlardan utanıyorum" demedim. Ben bu adamla konuştuktan sonra adam yazmaya devam etti. Ben ona sayısız davalar açtım. Şimdi yine dava açacağım. Aslında benim onu parçalamam lazımdı. Adam sadece kadınlarla uğraşıyor. Bakın, Hadise'yi vatan haini ilan etti. Ahlaksız. Yazık değil mi Hadise'ye.

Oğlum ' twitter'a girme seni üzerler' demişti. Benim orada yardım ettiğim insanlar var dedim. İnsanlar kaynaşsın, onlara yardım edeyim istedim.
Bu program aracılığı ile söylüyorum benim hayatımda oğlumun doğumu miladımdır. Hayatımda hiç hata yapmadım demiyorum.
 
Resim çektirmişimdir, hata yapmışımdır, yanlış ilişki yaşamışımdır. Ama oğlumdan öncem ve sonram var. Kendi kızına bakacak o arkadaş. Git kızın var onunla ilgilen dedim. Öyle tavsiyelerde bulundum. Benim oğlumun doğumundan sonraki Seda Sayan ile doğumundan önceki Seda Sayan arasındaki farkı herkes ayırt edecek." 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.