'Maçtan önce seks yaptım'

'Maçtan önce seks yaptım'
Beşiktaş'ın efsane ismi Nouma'dan çarpıcı itiraf.Tribünlerde adına besteler yapılan ünlü futbolcu, özel yaşamıyla ilgili çok çarpıcı itiraflarda bulundu..
Beşiktaşlı futbolcu Pascal Nouma Hürriyet gazetesinden Ömür Gedik’e konuştu.

BEŞİKTAŞ TARAFTARI BANA HER ŞEYİ VERDİ

* Biraz da çocuklarından ve nasıl bir baba olduğundan söz etsen... 

- Kızım 17, oğlum 6 yaşında. Kızım buraya geldiğinde İstinye Park’tan çıkmıyor, alışveriş hastası. Oğlum ise evdeki havuzla bütünleşiyor.

* Kendi babandan farklı bir baba mı oldun?

- Evet. Hem iyi bir baba olmaya, hem de çocuklarımın iyi insanlar olmasına çalışıyorum. Beni geçmelerini istiyorum.

* İyi insan nedir sence?

- Başkalarına zarar vermeyen, nazik olan ve çok çalışan biri iyi insandır. Paran olsa da olmasa da bu özelliklerin varsa insanlar sana saygı duyar.

* Beşiktaş senin için ne ifade ediyor?

- Beşiktaş benim kulübüm... Çarşı benim her şeyim. Beşiktaş taraftarı bana her şeyi verdi. Burada kalmamın nedeni onlar. Öyle bir sarıldılar ki bana.

* Onca futbolcu varken neden sana bu kadar ilgi gösterdiler? Farkın neydi?

- Kalbimle futbol oynadığım ve rol yapmadığım için. İçki içtiğimi, kulüplere gittiğimi gizlemedim ben. Herkes gidiyor ama gizliyordu. Ben bir şey saklamadım.

MAÇTAN DÖRT SAAT ÖNCE SEVİŞTİĞİM OLDU

* Futbol ve seks meselesine geleceğim. Seks, maç öncesi yasaklar arasındadır bildiğim kadarıyla. O konuda da mı yalanlar söyleniyor?

- Maçtan ve tabii golden sonraki seks tabii ki ideal olanı. Ama maçtan önce seks olmaz diyen bir kitap yok. Şöyle bir örnek vereyim; Marsilya’da oynarken, Monako’yla olan maçımızdan 4 saat önce seks yaptım ve biz maçı kazandık. Benim sayemde bir penaltı kazanmıştık.

* Şu anda yıkılıp yapılmakta olan İnönü Stadı’nda ne anıların vardır kim bilir? En unutamadığını anlatsana... 

- Önemli bir maç sırasında efsane bir futbolcuyla söz dalaşına girmiştim. Ara olduğunda koridorda onu bekledim ve yüzüne tokadı yapıştırdım. İsmini sorma söylemem, ama okuyorsa bu röportajı hatırlar eminim.

* Peki ya elini şortunun içine sokup yaptığın o hareket... Serdar Bilgili "Kız gibi oynuyorsunuz, biraz erkek olun" demiş ve sen ona karşı bu hareketi yapmışsın, doğru mu? 

- Alakası yok. Onu bir kızla fotoğrafımı çekip, uyarmama rağmen manşete taşıyan bir paparazziye karşı yapmıştım. Ama bu kadar tepki alacağını tahmin etmedim, sonradan pişman oldum tabii.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.