Mahalle meclisleri kurulacak

Mahalle meclisleri kurulacak
Amaçlarının birlik ve beraberlik içersinde daha güzel bir Beylikdüzü`nde yaşayabilmek olduğunu söyleyen Başkan Yusuf Uzun, "Kentsel yaşamı kolaylaştırmak, birlik ve dayanışmayı artırmak için mahalle meclislerimizi kuruyoruz. Her mahallenin muhtarı, okul m

Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, sürdürdüğü esnaf ziyaretleri kapsamında bu hafta da Büyükşehir Mahallesi esnafını gezdi. Zigana Evleri, Bahar Evleri ve Güven Emekevler esnaflarını gezen Başkan Uzun, esnafla ve bölge halkıyla sohbet etti. Geziye Belediye Başkanı Yusuf Uzun ile birlikte, Başkan Yardımcıları İsmail yalçın ve Efrahim Yeşil de katıldı.

Amaçlarının birlik ve beraberlik içersinde daha güzel bir Beylikdüzü`nde yaşayabilmek olduğunu söyleyen Başkan Yusuf Uzun, "Kentsel yaşamı kolaylaştırmak, birlik ve dayanışmayı artırmak için mahalle meclislerimizi kuruyoruz. Her mahallenin muhtarı, okul müdürleri, sivil toplum örgütleri ve arzu eden gönüllü vatandaşlardan oluşan mahalle meclislerimiz olacak" dedi. Esnafın sorunlarını dinleyen Başkan Uzun, müşteri memnuniyetinin ön planda tutulması gerektiğini söyledi. Vatandaşlar Başkan Yusuf Uzun`a sevgi gösterisinde bulunurken yapılan hizmetlerden ötürü de teşekkür etti.

 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.