Mahsun'un dizisi Feriha'yı solladı

Mahsun'un dizisi Feriha'yı solladı
Dün akşamın ratinglerine 'Hayat Devam Ediyor' dizisi damga vurdu.

ATV'nin bu sezonki en iddialı yapımı olarak dün akşam ilk bölümüyle ekrana gelen Hayat Devam Ediyor, rating sıralamasında da zirveye oturdu.

RATİNGLERDE TAVAN YAPTI

Mahsun Kırmızıgül'ün hem yazıp hem yönettiği dizi, 'Küçük insanların büyük hikayesi' söylemiyle çıktı. Dün akşam ilk bölümü ile izleyici karşısına çıkan dizi, Show Tv'nin iddialı yapımlarından biri olan Adını Feriha koydum'u rating sıralamasında tahtından ederek ilk sıraya oturdu.

HERKES BU DİZİYİ KONUŞUYOR

Daha önce çekmiş olduğu sinema filmleriyle gişe rekorları kıran Mahsun Kırmızıgül, dizi piyasasına da bomba girerek adından söz ettirmeyi başardı. Oyuncuların yöre şivesini başarılı bir şekilde seslendirdiği dizide, çekimlerde farklı açıların kullanılması da dikkat çekti.

TEK BÖLÜMDE BİR SEZONLUK HİKAYE

Birbirine benzer rutin dizilerin yayınlandığı şu günlerde, gerek hikayesi, gerekse verdiği mesajlarla ilgi gören yapım, ilk bölümüne bir sezonda işlenebilecek konuları sığdırdı. Dizinin ilk bölümünde başka dizilerde bir sezon işlenebilecek konu vardı. Amerikan dizilerinde gördüğümüz olay örgüsü, mantığıyla başlayan dizide kalabalık karakterler göze çarptı. Dizinin ilerleyen bölümlerinde karakterler tek tek tanıtılacak.. Alışılmış sahneler, alışılmış kurgu mantığı dışında Türk dizilerinde çok görülmeyen bir kalite vardı. Dizinin castingi ve diyaloglar göze çarpan ayrıntılar arasında.. Ayrıca kamera hareketleri, sahneler arası geçişler de Mahsun'un yönetmenliğini eleştirenlere cevap niteliğindeydi. 

İşte akşamın rating değerleri

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.