Müftü’nün mutlu günü

Müftü’nün mutlu günü
Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, Beylikdüzü Müftüsü Süleyman Küçük`ün kızının nişan törenine katıldı.Müftü Küçük, Kurban Bayramı ile birlikte kızı Süleyman Küçük’ün nişan sevincini de yaşadı...
 Beylikdüzü Müftüsü Süleyman Küçük`ün kızının Yakuplu Sosyal Tesileri`nde gerçekleştirilen nişan törenine katılan Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, çifti tebrik etti ve mutluluklar diledi. Çiftin sevincini paylaşan Başkan Yusuf Uzun, "Öncelikle Kurban Bayramı`nızı tebrik ediyor; sağlıklı, huzurla nice bayramlarda birliktelik temenni ediyorum. Değerli müftümüzün sevincini paylaşıyor olmaktan da mutluluk duyuyorum. Sümeyra ve Kenan kardeşimiz, evliliğe giden ilk yolda ilk adımlarını atıyorlar. Kardeşlerimize ve ailelerine şimdiden hayırlı, uğurlu olsun diyorum. Her iki tarafın anne ve babalarını, evlatlarını en iyi şekilde yetiştirmelerinden dolayı kutluyor, Allah sağlıkla, huzurla tamamına erdirsin diyorum" dedi.
Katılımlarından ötürü misafirlere teşekkür eden Beylikdüzü Müftüsü Süleyman Küçük, "Böyle bir günde davetime icabet edip mutluluğumu paylaşmalarından dolayı bütün davetlilere şükranlarımı sunuyorum. Sevgi paylaşılır, paylaşdıkça mutluluğa dönüşür. Evlatlarımızın sevgi ,saygı, sabır, sadakat ve sorumluluk bilinciyle haraket edeceklerine inancım tamdır. Ben nişan törenimizin hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum" diye konuştu.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.