Nişan sonrası seksi pozlar

Nişan sonrası seksi pozlar
Kim Kardashian FHM dergisinin İspanya edisyonu için bikinili poz verdi.

Derginin haziran sayısının kapak kızı Kardashian, bu çekimle de hamile olduğu iddialarını yalanlamış oldu.

Sadece altı aydır birlikte olduğu basketbol oyuncusu Kris Humphries'le bebek beklediği için nişanlandığı söylenen yıldız "İnsanlar mutlu olmamı çekemiyor. Uzun zamandır yalnızdım çünkü beni gerçekten olduğum gibi kabul edecek bir erkek bulamıyordum. Dışarıdan Kim Kardashian'la birlikte olmak bir rüya gibi görünebilir, ama birlikte olduğum kişiler, benimle çıkmaya başlayınca paparazzi baskısını kaldıramıyorlar.

Ancak Kris çok farklı. Bir marka değerim olduğunu biliyor ve buna saygı gösteriyor. Ayrıca çok romantik biri. Böyle bir erkek arkadaşım varken, evlilik teklifine neden 'Hayır' diyecektim ki?" dedi.

Kardashian, nişan töreniyle ilgili en hoşuna giden şeyin üzeri simlerle kaplı midilliler olduğunu da öyledi: "Annem Kris, evde bizim için küçük bir davet verdi. Tabii benim olan bitenden haberim yoktu. Herşeyi nişanlımla planlamışlar.

Annem adaşı olan nişanlıma özel olarak istediği bir şey olup olmadığını sormuş. O da 'Kim, üzeri simlerle süslenmiş midillilerden hoşlanabilir' demiş. Annem onu bile bir gün içerisinde ayarlamıştı! Gerçekten inanılmaz bir kadın!"


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.