O bacaklar Sharapova'nın değil, benim!

O bacaklar Sharapova'nın değil, benim!
Hülya Avşar, tenis oynarken verdiği pozların photoshop'lu olduğu iddialarına kortta yanıt verdi. Avşar, maça mini etek giyerek çıktı

Pepsi Hülya Cup'ın tanıtımına katılan Hülya Avşar'dan 'mini' şov... Behzat Gerçeker ile gösteri maçı yapan Avşar'ın topuklu ayakkabı giymesi dikkat çekti. Daha sonra spor ayakkabı giyerek maça devam eden sanatçı, Zeynel Abidin Ağgül'e verdiği pozların photoshop'lu olduğu iddialarıyla ilgili konuştu: Bugün de mi Zeynel Abidin'e gidip photoshop yapmasını istedim? Olmayan bacağı uzatamazlar. Maria Sharapova'dan poz vermesini rica etmedik! Photoshop var ama azıcık.

2 AYDIR ANTRENMAN YAPIYOR
18 Nisan-1 Mayıs arasında gerçekleşecek olan turnuva için 2 aydır antrenman yaptığını belirten Hülya Avşar, 'İnsanın kendi kupasında ödül alması ayıp gibi geliyor ama iddialıyım' dedi.

Çok hoşuma gitti
Hülya Avşar Show'da şarkıcı Keremcem'in cebinden iç çamaşırı çıkarmasını değerlendiren sanatçı, 'Haberim yoktu. Ama o bilerek yaptı, benim de çok hoşuma gitti. Bunu başkası yapsa neyse ama Keremcem'in yapması enteresan' dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.