Ozan Doğulu ‘Dağılmak istiyorum’ klibi Hollywood’da yapıldı

Ozan Doğulu ‘Dağılmak istiyorum’ klibi Hollywood’da yapıldı
Ozan Doğulu’nun Model ile yaptığı ‘Dağılmak istiyorum’ klibi Türkiye’de ilk kez İstanbul, Kanada ve Amerika Los Angeles’ta şubeleri bulunan bir Hollywood firması olan Opus Media International tarafından yapıldı.
Türkiye’de merkezleri bulunan Opus Media International (OMI). Klibin çekimlerini Taksim Xlarge’da 50 kişilik bir ekiple ve özel bir teknikle gerçekleştirdi. Klibin görüntüleri Türkiye’den bir ekip tarafından Los Angeles’a götürüldü ve orada son şekli verildi.

Ozan Doğulu, “ Bir ilk oldu sanırım, klibin bir Hollywood firması tarafından yapılması bizim için de heyecan verici oldu. Opus Media International’ın İstanbul’a gelmesini şans olarak yorumluyorum. Şirketin Ceo’su Oğuz Oktay Yücesan’ın yakın dostum olması bu işe vesile oldu. Çok daha farklı işler geleceğine inanıyorum.” diye konuştu.

Televizyonlarda aynı anda müzikseverlerle buluşan ‘Dağılmak İstiyorum’ klibi inanılmaz ilgi gördü. Klibin yapımcısı olan Opus Media International’ın Ceo’su Oğuz Oktay Yücesan Türkiye’nin müzik klipleri alanında ilk kez Hollywood’la çalıştığını belirterek Opus Media’nın (OMI) istanbul’dan Hollywood’a açılan bir kapı olacağını söyledi. Yücesan “Klip sanatçının, şarkısıyla dile getirdiği duyguların görüntüyle müzikseverle buluşmasıdır. Bu duygunun müzikseverlere en iyi ulaştırmak hem çok dikkat ve profesyonellik ister, hem de oldukça risklidir. Artık Türkiye’de de sanatçılar Hollywood standartlarında işler yapabilecekler.” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.