Seçime Girmeden Kazanan Tek MUHTAR !...

Seçime Girmeden Kazanan Tek MUHTAR !...
Bölgemizin tanınmış işadamlarından “Kanatçı Muhtar” Halis Aksoy, damak zevkine hitap eden eşsiz lezzetler zincirine bir halka daha ekledi.

 


Kanatçı Muhtar Dostlarınızla eğlenebileceğiniz mekanlar sıralamasında ilk sırada yer alacak ByMuhtar Restaurant  Beylikdüzü'nde açıldı.

Muhtar; Beylikdüzü'ne bir tesis daha kazandırdı.

Bölgemizin tanınmış müteşebbislerinden, Halis Aksoy daha önce gerçekleştirdiği projelere bir yenisini daha ekleyerek İstanbul’da adından sıkça söz ettirecek bir mekânın kapılarını açtı. İstanbul ve Beylikdüzü’nde kanatçı denince ilk akla gelen isim olan Halis Aksoy “Kanatçı Muhtar” ismiyle ilk tesisini Beylikdüzü E-5 üstünde kurdu. İstanbul’da adından söz ettiren mekanları; Muhtar Halis, Kanatçı ağa, Güzelce Restaurant, Beylikdüzü Atrium çarşısı yanında Muhtar Halis’in Yeri, Meşale Çay Bahçesi ve son olarak Beylikdüzü Ekinoks A.V.M.’de By Muhtar ismiyle açmış olduğu yeni mekânı ile Bölgenin gözde mekanları arasına hızla girdi. 

Beylikdüzü’nde fark yarattı

Muhtar Halis Aksoy’un alışılmışın ötesinde yaratmış olduğu konsepti By Muhtar Beylikdüzü’nde farklılık yaratarak büyük bir eksikliği de giderdi. 400 kişilik salonu, 30 kişilik idari ve hizmet kadrosu ile konuklarını ağırlayan By Muhtar, Türk Mutfağının eşsiz yemekleri ve By Muhtar’a özgü lezzetleri ile Beylikdüzü’nün yeni tadı oldu. Beş yıldız kalitesinde hem göze hem de damak tadına hitap eden By Muhtar aynı zamanda Kültür ve Turizm Bakanlığı Turistik işletme ruhsatına da sahip. Böyle bir mekân açmak nereden aklınıza geldi sorusuna Muhtar Halis Aksoy “yaklaşık 5 yıl sektörden uzak kaldım bildiğiniz gibi eski adı meşale olan yeri aldım ve hala Muhtar Halisin yeri ismi ile tam bir aile mekânı olarak Beylikdüzü halkına hizmet ediyor. Bu arada sektöre geri dönme planları da yapıyordum, ancak öyle bir şekilde dönmeliydim ki! Muhtar Halis ismine yakışmalıydı. Sanayici Temel Kılıç ile bir ortaklık kurduk. Yılların vermiş olduğu deneyim ve birikimlerimi ortaya koydum ve Beylikdüzü’nün nezih insanlarına yakışır bir mekân hazırlamak için ekip arkadaşlarım ile yaptığımız uzun çalışmalar neticesinde By Muhtar sizlere kapılarını açtı” dedi.

Her akşam canlı müzik

Aksoy, “Mutfağımız ile dostlarımızın damak tadına hitap ederken aynı zamanda her akşam Türk Sanat Müziği ve Halk Müziğinin değerli sesleri ile canlı olarak konuklarımızın kulaklarına hoş sedalar yollayarak keyifli bir gece geçirmelerini sağlıyoruz. Ekim ayından itibaren Başta Müşerref Akay ve Güler Duman olmak üzere Mustafa Keser, Hüseyin Turan ve Arzu gibi Türkiye’nin tanınmış sanatçıları mekânımıza gelen konuklarımızla birlikte olacaklar” dedi. Ekonomik olarak ne düzeydesiniz sorusuna da, “bölgemizde bulunan diğer mekânların ortalamasında bir fiyat politikası belirledik. Konuklarımız geldikleri zaman kaliteli bir hizmeti ne kadar ekonomik bir fiyata alabildiklerini yaşayarak görecekler” dedi.

www.haberdar.com.tr

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.