Tatlıses'in son durumu

Tatlıses'in son durumu
Acıbadem Maslak Hastanesi Başhekimi Prof.Dr.Çağlar Çuhadaroğlu, İbrahim Tatlıses'in kafa içi basınç ve beyin elektriksel aktivitesinde olumsuz bir değişim gözlenmediğini, daha kolay iletişim kurabilir durumda olduğunun görüldüğünü açıkladı.

Uğradığı silahlı saldırı sonucu 14 Mart  tarihinde hastaneye getirilen sanatçı İbrahim Tatlıses'in sağlık durumuyla ilgili Çuhadaroğlu, 19 Mart 2011 Cumartesi günü yapılan tıbbi değerlendirmenin ardından bilgi verdi. Prof. Dr. Çuhadaroğlu, İbrahim Tatlıses'in gece boyunca yapılan izleniminde bir sorun saptanmadığını belirterek, "Sabah sağlık ekibi tarafından yapılan muayenelerinde İbrahim beyin daha kolay iletişim kurulabilir durumda olduğu görülmüştür. Başlangıçtan bu yana dikkatle izlenen kafa içi basınç ve beyin elektriksel aktivitesinde olumsuz bir değişim gözlenmemektedir. İbrahim beyin fizik tedavi uygulamaları devam etmektedir" açıklamasında bulundu.

Prof. Dr. Çuhadaroğlu hastane yönetimi ve ailenin kararıyla, başlangıçtan bu yana hastanede kalan aile fertlerinin bu sabah itibariyle evlerine döndüklerini bildirdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.