Tuğba'yı kırık kolu bile durduramadı

Tuğba'yı kırık kolu bile durduramadı
"Bir canlının ölümüne neden olduğum için çok üzgünüm."

İSTANBUL’dan Ankara’ya giderken geçirdiği kazada sağ kolunu kıran ünlü manken Tuğba Altıntop, kırık koluna rağmen Edirne’deki defileye çıktı ve giydiği kıyafetleri izleyenlere sergiledi. Altıntop, bir hafta önce nişanlandığını belirterek, nişanlısı Levent Dörter ile yaza kır düğününde evlenmeyi düşündüklerini söyledi.

Şarkıcı nişanlısı Levent Dörter ile kullandığı otomobil ile İstanbul’dan Ankara’ya giden manken Tuğba Altıntop, TEM yolunda aniden önüne çıkan köpeğe çarpınca, sağ kolu kırıldı. Kolu alçıya alınan Altontop, bugün Edirne’deki bir mağazanın düzenlediği 2011-2012 Sonbahar-Kış Sezon Defilesi’ne katıldı. Alçıya alınan koluna rağmen podyuma çıkan ünlü manken, üzerine giydiği kıyafetleri kendisini izlemeye gelenlere sergiledi. Defileye Tuğba Altıntop’un yanı sıra Vahe Kılıçarslan, ile mankenler Nil Kaçmaz, Sevcan Tunca, Göksun Uzun ve Pınar Taştepe katıldı ve kıyafetleri sergiledi.

"GÖRÜNMEZ KAZA"
Görünmez bir kaza yaşadıklarını belirten Tuğba Altıntop, “Şükür Allah’ıma evlatlarımıza ve sevdiklerimize bağışladı. İstanbul’dan Ankara’ya giderken sahibi olmayan bir köpek otoyola fırladı. Sol şeritten gidiyordum. Maalesef istemeyerek çarptım ve ölümüne neden oldum. Hayvan sever birisiyimdir. Bir canlının ölümüne neden olduğum için çok üzgünüm. Gerçekten yapabilecek birşeyim yoktu, aniden önüme çıktı ve çarptım. Kolumun kırık olması bile önemli değil. Köpek gözümün önünden gitmiyor. Hiç hatırlamak istemediğim bir andı. Hava yastıkları patlayınca kolum kırıldı. Şükür ki kemerim takılıydı. Herkes arabaya biner binmez mutlaka kemerini taksın. Herkesin başına gelebilir. Kazaya rağmen Edirne programımı iptal etmedim. Bugün burada olmak beni çok mutlu etti. Sözümüzü yerine getirdik ve açılışa katıldık” dedi.

"DÜĞÜN YAZA"
Kazadan bir gün sonra nişanlandıklarını belirten Altıntop, “Kazaya rağmen. Nişanımızı ertelemedik ve nişan yüzüklerimizi taktık. Güzel tarafı da bu oldu. Önümüzdeki güzel günlere bakıyoruz. İnşallah iyi olur. Bir aksilik çıkmazsa yaz aylarından bir kır düğünü düşünüyoruz” dedi

ESKİ EŞTEN “DARISI BAŞIMA”
Bir gazetecinin nişanlanmanıza eski eşiniz Rafet El Roman ne dedi? sorusuna Tuğba Altıntop, “Rafet darısı benim başıma’ dedi. Biz evlendik ve ayrıldık. İki çocuğumuz var. Hayatımıza güzel adımlarla devam etmek istiyorum. Aynı şeyler Rafet için de geçerli. Aynı dilekleri ben de Rafet’e sunuyorum” diye konuştu

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.